Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hanyagol hirtelen?
Te kerested?
Vagy vártad, hogy csak ő lépjen.
Én akkor hagyok így ott egy nőt, ha csak én keresem, mert akkor úgy érzem, hogy ez csak nekem fontos. Nyomulni meg nem szoktam, semmi értelme.
(Sajnos sok nőben él a kép, hogy a férfi dolga az egész, őt meg kell hódítani, hiába remeg otthon 2 percenként megnézve az üzeneteit, nem írna magától semmit, én meg ebből csak azt látom, hogy nem kölcsönös a vonzalom, max eltűri, hogy szorakoztassam, amíg jobbat nem talál, erre a szerepre meg alkalmatlan vagyok)
#3: akkor vagy talált mást, vagy már az elején sem tervezett veled komolyan, de aztán megszólalt a lelkiismerete ahogy megismert, és nem akar becsapmi, hogy csak megfektessen
Ha gondolod kérdezd meg tőle, de szerintem jobb elengedni.
Arra azért kiváncsi lennék, hogy a #2-es válaszomban ki volt a haszontalan ami miatt már 0%-ot kapott.
Esetleg ha nem csak a piros pacsit nyomnátok, hanem kommunikálnátok, hogy mi fáj, akkor a való életben os kevesebb gondotok lenne.
Nekem is volt ilyen tapasztalatom társkeresőzés során és akkor mindegyikről kiderült, hogy több vasat tartott a tűzben és találtak nálam jobbat. Egyiknél sem vettem részt a játékban, mert többen voltak, akik azt kérték, hogy várjam meg, hogy a másik nő beválik-e.
Kérdezz rá, hogy ismerkedik-e mással is rajtad kívül és a válaszához mérten dönts.
#9: a társkeresőn mindenki ezt csinálja. (Sajnos).
Túl sok a csak haverkodó, cicázó, egó növelő ember, így mindenki sok mindenkivel ismerkedik egyszerre.
Nekem mondott le nő úgy első randit, hogy micsoda szerelmes, 2 nappal korábban meg még izgatottan várta, hogy találkozzunk, még egyedül érezte magát.
Egyszerűen én voltam az n. a randi listáján, valaki előttem nyert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!