Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy régen (3-4) éve még nem akart tőlem semmit a fiú, most meg hirtelen elbukkant, és érdeklődik felőlem ismét?
Mi az hogy talonban volt? 4 évet nincs talonban senki,
Lehet most másképp nézel ki, lehet most már komolyabb lány vagy és emiatt már tetszel neki.
De az is lehet, hogy a pasas változott meg. Vagy akkoriban valakivel össze akart jönni akiről te nem tudtál.
Ha tetsziuk neked, tegyél vele egy próbát. 4 év alatt ezer dolog megváltozhat.
Szerintem igenis létezik az, hogy néhány éve nem érdekelted, de mostmár igen. De ez csak azért lehetséges, mert még viszonylag fiatalok vagytok ti is, és ebben a korban szerintem sokat érik az ember gondolkodása, kialakul valamilyen stílusa stb, illetve külsőleg is változhat.
Én is ismerek olyan lányt, aki ~3 éve nem volt szimpatikus, ellenben néhány napja beszélgettünk, és olyannyira érett gondolkodású lett, annyira intelligensen fejezte ki magát, hogy elis hívtam randizni:D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!