Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony lányok közt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lányok közt miért nincsenek önbizalomhiányosak?

Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 17:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, szerintem pont a vékonyabb lányok közt van több önbizalomhiányos. Egy férfiről se hallottam még, akinek egy kis úszogumi vagy narancsbőr kizáró ok, ha mellé D kosaras mellek és nagy fenék társul.

Ha valaki vékony (ami mellé ritkán társul nagy mell és nagy fenék természetes módon), akkor nagyon szép arcúnak kell lennie ahhoz, hogy a férfiak észrevegyék.

2018. aug. 4. 18:02
 22/41 anonim ***** válasza:
93%

21

Ez a mell mizéria a nőknél inkább bentről fakad. Hasonló mint sok férfinál a kis farok parázás.

A nagy mell szerintem inkább plusz jó dolog a legtöbb férfinak, mintsem alap elvárás. Nekem legalábbis lényegtelen a mell méret, nulla százalékban döntő jelentőségű. Nem mondom, hogy nem tetszik a méretes, de nem azért keresek nőt, hogy két mellel éljek együtt. Inkább ne legyen neki, csak értelmes legyen és lehetőleg ne legyek sokadik a sorban.

2018. aug. 4. 18:37
 23/41 anonim ***** válasza:
91%
Vékony vagyok és klinikai depressziós évek óta. Mások szerint szép,szerintem nem,mindig egy aránytalan,ocsmány nő néz rám a tükörből akármit is csinálok.
2018. aug. 4. 19:19
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy szerinted azért van ennyi anorexiás, mert van önbizalmuk és ki vannak magukkal békülve. Kérlek, mesélj még!

Kevesebb önbizalmam volt 48 kilósan, mint 80 kilósan és még fogyni akartam... Másfél év doki után tettem csak helyre és akkor kezdtem magam igazán jól érezni a bőrömben, mikor híztam egy kicsit és elkezdtem edzeni. Addig akármilyen lehettem, a hólyagtól a botig.

2018. aug. 4. 19:26
 25/41 anonim ***** válasza:
77%

Férfi anorexiáról nem nagyon hallottam még. Viszont a nőknék gyakori. Nem képesek felfogni, hogy olyanok amilyennek születtek és kész. Önbizalomhiányos és testképzavaros a háromnegyed részük.

Mondjuk a férfiaknál meg az ellenkezőjét látni. Tömrgesen minél nagyobbra akarják gyúrni magukat.

Beteg egy világ ez.

2018. aug. 4. 20:08
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

#15 Miért kellene kötélre vágja magát valaki csak mert nem tetszik minden pasinak...

Nem vagy te normális kérdezõ.

2018. aug. 4. 21:36
 27/41 anonim ***** válasza:

"Nem képesek felfogni, hogy olyanok amilyennek születtek és kész."

Mi a jó francért kellene "felfogni"? Én alapból vékony voltam, formátlan combbal és lábszárral, lötyi fenékkel és az 50 kilóm ellenére enyhén kiálló hassal.

Étrendváltoztatás és rengeteg edzés után 8 kilóval nehezebb vagyok, lapos hassal, formás, sokkal vastagabb combokkal és kerek fenékkel. Lótúrót fogom "felfogni", hogy én ilyennek vagy olyannak születtem. :D Mindenkinek lehet sokkal jobb teste, mint amilyet a természet adott, csak tenni kell érte. Persze nem éhezni és 40 kilósra fogyni, mint az anorexiások. De egyébként meg az egy mentális betegség, ami mögött jóval több van, mint az, hogy nem fogadják el a saját testüket. Családi problémák, gyerekkori traumák keményen közrejátszanak.

2018. aug. 4. 21:52
 28/41 anonim ***** válasza:
Azért tartunk előrébb és azért találok még hetero nő létemre is sokkal több vonzó nőt, mint pasit, mert mi nem vagyunk képesek elfogadni magunkat. Lehet, hogy sokunk belebetegszik, nyilván nem ez a követendő minta. De inkább voltam beteg, minthogy ne tanultam volna meg magammal/magamért keményen dolgozni.
2018. aug. 5. 10:55
 29/41 anonim ***** válasza:

"keményen dolgoznak"

Ismerős ez a szitu a nők részéről. Jelentős mennyiségű nő manapság azt sem tudja melyik kondiba járjon, milyen diétát kövessen, hogy fitnesseljen... Valószínűleg velem van a probléma jelen korunkban, de én meg hetero férfiként alig találok vonzó nőt. Vagy játékbabára van festve az arcuk vagy szét vannak tetoválva vagy olyan fittre van edzve a testük mint egy serdülő focistának. Kockás has, szálkás karok, semmi nőiesség. Oda jutottam, hogy elkeztek érdekelni a husisabb lányok is.

Persze ne legyenek igénytelenek, de ami megy az már sok nekem. A testépítő tápszerekről már nem is beszélek.

2018. aug. 5. 18:01
 30/41 anonim ***** válasza:

" A testépítő tápszerekről már nem is beszélek."

Milyen tápszerekről beszélsz? :D

2018. aug. 5. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!