Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony lányok közt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lányok közt miért nincsenek önbizalomhiányosak?

Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 17:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
96%

Van.

Érdekes, én kövérebb nõk között ismertem több olyant, aki magabiztos volt az alkata ellenére!

2018. aug. 4. 17:24
 12/41 anonim ***** válasza:
95%
Vannak.
2018. aug. 4. 17:25
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Hiába vagyok vékony, én is tele vagyok félelemmel a külsőmet/személyiségemet illetően. Főleg, ha látok nálam szebb, karcsúbb, izmosabb, formásabb fenekű, hosszabb combú, nagyobb mellű, szebb szemű és még sorolhatnám milyen nőket. Van annyi önismeretem, hogy belássam, nem vagyok csúnya, de nyilván nem is én vagyok Trójai Helené, hogy háborúkat indítsanak a szépségemért. Tele vagyok félelmekkel, hogy az aktuális páromnak valóban elég vagyok-e, vajon elég feszes-e mindenem, elég vonzó vagyok-e számára, elég jó-e velem a szex, elég szórakoztató vagyok-e, nem tart-e butának és még sorolhatnám. Ezeknek szerintem az ég egy adta világon semmi köze ahhoz, hogy vékony vagyok, és egyébként formás is mellé, mert ezek szerintem ugyanúgy előjönnének ha 100 kilóval nehezebb lennék (vagy éppenséggel 20 kilóval könnyebb- bár az már tényleg orvosi eset lenne).
2018. aug. 4. 17:26
 14/41 Gymnospermatophyta ***** válasza:
97%

Akkor itt is válaszolok a "divat önbizalomhiányos" feltevésedre:

Én épp úgy eltudom képzelni, hogy valakinek ne tetsszen magán az AA-s mell, mint hogy túlsúlyos. :)

2018. aug. 4. 17:29
 15/41 A kérdező kommentje:

AA-s mell

Akkor meg plasztikáztassa,ja azt se szereti minden pasi,akkor marad a kötél..

2018. aug. 4. 17:30
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ott is bőven.

Például a vékony lányoknak általában nincs nagy melle, és máris megvan a fix önbizalomhiány.

2018. aug. 4. 17:32
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok nőből nézem ki elsőre, hogy önbizalomhiányos lenne. Pedig nagyon sok nővel találkozom a hétköznapokban, főként az egyetemen. Pedig ezrével vannak és nem csak olyanok akik mondjuk ducik és emiatt megbélyegezve érzik magukat.

Töménytelen csinos, vékony lány rakja tele magáról képekkel a Facebookot vagy az Instagramot naponta. Jelentős részüknél valamilyen szinten önbizalomhiány van jelen és az ottani reakciókból, likeokból próbálnak maguknak önigazolást szerezni. És ez még a jobbik eset.

Több tucat lányt tudok akik megdugatják magukat fűvel fával és nem azért, mert ők ezt annyira akarják lélekben. Kevésnek érzik magukat és azzal, hogy megdugja őket több srác is azt próbálják maguknak bebizonyítani, hogy ők igen is elég jó nők, hiszem mennyi srácnak kellenek.

Rengeteg kondi őrült vagy az arcát rommá sminkelő vagy a testét tetováltató, extrém esetben plasztikáztató nő is sok esetben önbizalomhiányos. Ezek a dolgok a legtöbb esetben valami önképzavar miatt történnek, nincsenek megelégedve magukkal, a külsejükkel.

2018. aug. 4. 17:37
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is vékony lány voltam, többnyire túlságosan is (mostanra lett egy kis úszógumim :-)). Nemcsak súlyos önbizalomhiánnyal, hanem kényszerbetegséggel, depresszióval és szoc.fóbiával is küszködtem egész tinikoromban - ez utóbbit kinőttem, a többi kezelés hatására sokat javult.

Nem CSAK a külseje miatt lehet valaki önbizalomhiányos... én a személyiségemet nem tudtam sokáig elfogadni (és mások sem).

2018. aug. 4. 17:37
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lenne. Olyan alakkal, hogy több felkérést kapott modellkedésre, az önbizalma a béka feneke alatt volt.

Nem volt olyan testrésze, amit elfogadhatónak tartott. Egyetemen is jól teljesitett, két fölső fokú nyelv vizsga és egy egy rakás szerencsétlenségnek érezte magát.

2018. aug. 4. 17:43
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
a legdurvább, hogy még olyan lányismerőseim is önbizalom hiányosak egy csomószor, akik mindenki szerint gyönyörűek (magas, szőke, csinos).
2018. aug. 4. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!