Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony lányok közt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony lányok közt miért nincsenek önbizalomhiányosak?

Figyelt kérdés
2018. aug. 4. 17:10
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
97%
De van!
2018. aug. 4. 17:10
 2/41 anonim ***** válasza:
94%
Én világ életemben az voltam, pedig csinos, szép nőnek tartanak és vékony is vagyok (sőt, egy ideje már sportos is).
2018. aug. 4. 17:11
 3/41 anonim ***** válasza:
96%
Vannak. Bár... kinek mit jelent az önbizalomhiány.
2018. aug. 4. 17:14
 4/41 anonim ***** válasza:
97%
Itt vagyok. En mar ugy-ahogy megbaratkoztam azzal, hogy vekony vagyok, de vilageletemben csak a rosszat kaptam, es kapom is jelenleg is, szoval tovabbra sem erzem magam tul jol a boromben.
2018. aug. 4. 17:14
 5/41 anonim ***** válasza:
96%

Hallottál te már az anorexiáról?

Nem mondom, hogy minden sovány nő a csontjaiig éhezteti magát önbizalomhiány miatt, mert ez csak az az extrém % a halmazból, akin ez meg is látszik.

De szerintem az önbizalom hiány az nem testalkat, hajszín szerint válogat. Sok lány ismerősöm mutatja magát önbizalommal telinek, mint akinek semmi gondja. De csak a szűk baráti réteg tudja, hogy otthon csak a hibát látja magában.

Szóval ezt nehéz kiszűrni. Sokan hordjuk a maszkunkat és nem üvöltjük a világ arcába a problémáinkat. Ezért fordul elő, hogy sokszor el is késsünk a segítséggel.

2018. aug. 4. 17:17
 6/41 Gymnospermatophyta ***** válasza:
96%
Még nem láttál egy pici cicis kérdést sem az oldalon ( függetlenül attól, hogy nem csak vékony lányoknak lehet és nem minden vékony lánynak kicsi )? Nem csak ezen okból, de miért ne lehetnének önbizalomhiányosak? Nem testalkat függő.
2018. aug. 4. 17:18
 7/41 A kérdező kommentje:

17:14

Nyugi pasiknál is van ilyen hogy rendesek és ezért mindig csak a rosszat kapják.

2018. aug. 4. 17:18
 8/41 A kérdező kommentje:

ma 17:17

"önbizalom hiány az nem testalkat, hajszín szerint válogat."

Szerintem meg igen! Eddig mindig csak duci önbizalomhiányos csajokat sodort felém az élet..

2018. aug. 4. 17:20
 9/41 anonim ***** válasza:
!XD
2018. aug. 4. 17:23
 10/41 A kérdező kommentje:

ma 17:18

"pici cicis kérdést"

Ők csak látszat és divat önbizalomhiányosak,valóságban sosem ismerték a depressziót.

Egy duci lány mindent megtenne hogy lefoggyon de nem igazán sikerül és ezért esik depresszióba.

A fent emlitett pici cicis vékony lányok meg már annyira jól élnek hogy nem tudják kinjukba mit találjanak már ki..

2018. aug. 4. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!