Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék létrehozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék létrehozni egy társkeresőt és ezt népszerűsíteni az interneten?

Figyelt kérdés
Egyszerű megoldások is érdekelnek. Nem vagyok informatikus.
2018. júl. 30. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#8:

Moderálással? Ne viccelj.

Ami miatt én töröltem magam, az az, hogy a kereslet és a kínálat nem találkozik. Normális, romantikus kapcsolatot kerestem, nőként. Barátokat, akikkel bulizni lehet, stb. Ellenben a legtöbb pasi csak alkalmi szexet. Ki nyíltan, ki játszmázva. Rengeteg a foglalt pasi. (Nő is biztos, csak velük nem én ismerkedek.)

Ezt hogy moderálod? Sehogy. Beikszeli, hogy elmúlt 18, nem házas, komoly kapcsolatot keres, aztán max abban akadályozod, hogy nem első levélben küld képet a farkáról.

Ez egy társadalmi jelenség, többek között ezért egyre több a szingli mindkét nemben. Ez minden fórumon ki is fog ütközni.

2018. júl. 30. 21:39
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Azt egyetlen weboldal sem oldja meg, hogy az összes nő lotyó...
2018. júl. 30. 21:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Van olyan webes társkereső aki éppen ezek miatt csoportos személyes találkozókat szervez. Szerintem még ez a legjobb módszer a hülye farokmutogatók ,meg a semmire nem válaszoló nők kiszűrésére.
2018. júl. 31. 05:18
 14/14 anonim ***** válasza:

“ Normális, romantikus kapcsolatot kerestem, nőként. Barátokat, akikkel bulizni lehet, stb. Ellenben a legtöbb pasi csak alkalmi szexet”

Ugyanezért töröltem magam.

Normális, romantikus kapcsolatot kerestem férfiként, de a nők mindig bevették a legnagyobb kamugép szépfiúja dumáit, akiknek egy körre kellettek aztán bye, a többiek meg nem érdekelték őket, hiszen ki kezdene egy átlag férfivel, ha éppen Brad Pittek nyomulnak rá.

2018. júl. 31. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!