Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két napja böngészem a társkeresőt, de nem fog meg senki. Más is van így, ugye?
Második napja vagyok regisztrálva a Puncs nevű társkeresőre. Ezt ajánlották, és eddig talán ez tetszik a legjobban. Bár fogalmam sincs hogy egyáltalán az üzenetküldés ingyenes-e :D, mert a legkevésbé sem akarok ráírni senkire. Egyszerűen nem fog meg a sok beállított szelfis profilkép. Ezek a tökéletes képek nagyon elveszik még az életkedvem is. Nagyon unalmas a sok profilt nézegetni, hogy mindenkinél minden happy MINDIG, és minden tündököl, minden a legnagyobb rendben. Ezek a mesében valósnak beállított dolgok a legkevésbé sem vonzanak. Az meg, hogy a leírásban olyan (teljesen irreális) elvárásokat tűznek ki aminek szinte senki nem felelne meg az meg nagyon nem szimpatikus (jó, én a nagy részének ami normális elvárás, annak simán megtudok felelni). Nyilván mindenki azt szab meg mércének amit akar, de nekem ez sajnos elég visszataszító még akkor is ha átmegyek a szűrőn, így tovább is szoktam lapozni. Kedvemet nagyon elveszi ez. Talán túlságosan előítéletes vagyok.
Amint meglátok egy olyan profilt ahol normális kép van, ami sokkal inkább őt tükrözheti, amilyen a valóságban is, azzal úgy vagyok, hogy végre egy a sok közül. Persze ezek a lányok mind-mind 100km+...
Hát erre mondjuk nem gondoltam, de most hogy mondod...
Nagyon furcsa az a profil amit most nézek, hogy életszínvonal elvárásnak kiemelt van megadva, a képeken a háttér ehhez képest elég gázos, 1980 -as évekbeli konyhabútor, repedezett fal, stb.. Persze őszinte fiút keres. Semmi gond ezzel, csak az életszínvonali elvárás kicsit sok. Talán át sem gondolja mire kattintott. Talán...
Én is beregisztráltam kíváncsiságból társkeresőre, de hát borzalom... :D
A legtöbb férfi félmeztelenül pózol, némelyik napszemüvegben, esetleg sörrel a kezében. Szánalmas ez az egész...
Arról nem beszélve, hogy aki normálisan néz ki, azoknak az értékrendjével vannak gondok, aki még jóképű az csak szexet akar..
Én nem tudom, hogy ki az aki már tálált magának párt társkeresőn...de akkor az nagy mázlista.. :)
2 napja???
3 évig voltam fent különböző társkeresőkön...katasztrófa...1000ből egy viszonylag normális.
2 napból még ne szűrj le semmit. Az még semmi. 1 hónapból már talán, de igen, nem fog meg semmi engem se. Írtam már egy tucat lánynak, van aki még válaszra se méltat.. Ennyit erről :/
30f
Egyik barátnőmnek nézegettünk pasikat a társkereső oldalon. 90! oldalt néztünk végig, egyetlen pasi volt aki megfogott. Mivel ott volt a neve rákerestem a facén. Természetesen évek óta kapcsolatban áll - folyamatosan- és van egy közös gyerekük is.
Persze, ízlések és pofonok...de átlagos pasit kerestem, megfelelő bemutatkozással, ami szintén szörnyű. 3 mondatot nem tudnak helyesen, összefüggően, lényeget kiemelően leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!