Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar ugy hogy elvesztettetek minden motivaciotokat, nem erdekelt senki, ra sem neztetek egy nore sem, csak a munkaval foglalkoztatok?
Boldog lennék ha képes lennék arra, hogy csak a munkával foglalkozzak, de az a baj olyan szar miden párkapcsolati téren, hogy már semmiben nem látok motivációt.
30f
Volt.
Egy ideig iszonyatosan odatettem magam, aztán mivel ott sem motivált már semmi-senki, kicsit visszaesett a teljesítményem, kaptam is egy figyelmeztetést hálájuk jeléül... persze, amikor reggel 6-tól bent maradtam este 10-ig, azért egy "köszönöm" sem járt, ahogy azért sem, hogy minimum két óra túlóra minden munkanap megvan (és nem, nem csak a plusz órákat gyűjtöm).
Mivel feltehetőleg én vagyok hengerfejes, a munkahely váltás is csak ideig-óráig ódázza el a problémákat, amiket megoldani nem tudok (és már nem is akarok).
Ismerkedj, pörögj, molyolj, élvezd az élet többi aspektusát. Sokszor nagyon nehéz nekiindulni. Én túl hosszú időre zártam be magam, így a szociális érzékem, képességem erősen konvergál a nullához. Ennek megfelelően legtöbb nyitási kísérletem kudarcba fullad(t), vagy egy sekélyes, felszínes ismeretség le(sz)tt belőle. Akik pedig maradtak, azokkal nem tudom megosztani-megbeszélni-segítséget kérni.
Keresd meg a legvadabb elképzeléseidet, ötleteidet és kezdd el megvalósítani.
Találd meg azt, ami megmozgat, ami érdekel, legyen szó fotózásról, modellépítésről, vasút építéséről, hajléktalanok etetéséről... teljesen mindegy. Merítkezz el benne, olvass, járj utána, fórumozz.
Régi / új barátok... szerintem mondanom sem kell, mennyi lehetőség nyílik meg általuk.
Fedezd fel magad, próbálj ki új ételeket, éttermeket, menj haza másik úton a megszokottól, borítsd fel a napirendet, a rutin cselekvéseken is változtass.
Ha úgy érzed, keress fel egy szakembert, csináljatok egy pszichoanalízist. Nehogy elhidd, hogy csak mentális problémákkal harcoló személyek mehetnek.
Iktasd ki az életedből azokat a személyeket, akik visszahúznak. Gondolom, neked is van pár olyan sza... kedves egyén az életedben, akik bármibe kezdesz "Á úgysem fog sikerülni, jajj legyél már eszednél, TE? ugyan már, az is csoda, hogy a mellékhelységre eljutsz térkép nélkül" (a lista végtelen) szlogenekkel kezdenek el bombázni, csírájában megölve minden lelkesedésedet. Én meghagytam őket magam mellett, ennek is megvan a maga eredménye...
Röviden a legfontosabb:
Lépj ki ebből, amíg nem késő, mert nagyon mélyre vezet ez az út!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!