Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek valami jó netes társkeresőt?
Figyelt kérdés
Tavasszal, kicsit én is magányosabbnak érzem magam. Sajnos nem igazán van időm szórakozni járni, de amúgy se nagyon tudom, h hol ismerkedjek.
Így közel a 30-hoz, nőként félek, h senkinek se fogok kelleni.
2018. ápr. 19. 18:22
1/22 anonim válasza:
Ha vékony vagy, bárhol. Fogsz kelleni. Nagy a nőhiány. Ne hízz el, és menni fog.
2/22 anonim válasza:
Kövér nőként is simán találhat valakit. Tök kövér ismerősöm Tinderen simán talált pasikat. És nem is rosszul kinézőeket.
3/22 anonim válasza:
Esetleg a Tinder? Ott azért keresnek sokan komoly kapcsolatot is. Én csak nézelődni vagyok ott, igaz, én férfi vagyok.
4/22 anonim válasza:
Én itt (is) találtam nőt.
Szal jó helyen vagy. Bár ilyen szöveggel nem lesz esélyed.
5/22 anonim válasza:
Ja hogy csaj vagy... akkor mindegy xD lwsz esélyed.
6/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elhízva, teszek is ellene, mozgok rendszeresen, de ennek ellenére senki se jön oda hozzám az utcán megkérdezni, h szingli vagyok-e v a számom elérje esetleg...
2018. ápr. 19. 18:30
7/22 anonim válasza:
A nőknek mindegyik társkereső jó. De felteszem, már itt is kaptál jó néhány ajánlatot. Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy nő vagy...
8/22 anonim válasza:
Melyik városban laksz kérdező? Ha közel hozzám, én elhívnálak vacsizni. :)
Egyébként én is renszeresen mozgok. :)
9/22 anonim válasza:
#6 Azta a mindenit, azért elég komoly bátorságot elvársz a férfiaktól. Az utcán random történő ismerkedéshez azért egyrészt baromi jól kell kinézni, másfelől meg iszonyat tökösnek kell lenni, jó dumával kell rendelkezni, kevesen is vállalkoznak rá. Most így hirtelen belegondoltam, vajon hány meg hány hozzád hasonló szingli nő panaszkodhat ugyanígy: "A mai pasik olyan töketlenek, nem mernek hozzám odajönni az utcán és randira hívni". Ez azért így belegondolva elég ijesztő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!