Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek valami jó netes társkeresőt?
Tavasszal, kicsit én is magányosabbnak érzem magam. Sajnos nem igazán van időm szórakozni járni, de amúgy se nagyon tudom, h hol ismerkedjek.
Így közel a 30-hoz, nőként félek, h senkinek se fogok kelleni.
majgyünnekamigránsokaszleszólittanak :)
bocs..
Szerintem a pártalálás, komoly kapcsolatra lelés nagyon nehéz feladat.
Leginkább szerencse. Megismerhetsz 100 férfit, akivel kölcsönös a vonzalom, de simán lehet, hogy közülük senkivel sem működne egy komoly dolog.
Szóval én a külső tényezőket hanyagolnám. De... persze, menni kell társaságba, ismerkedni kell, meg kell adni a lehetőséget, hogy összeismerkedj, tapasztalj, érezz!
De a legfontosabb a belső. Tudj egyedül is boldog lenni! Nagyon fontos, mert mindenki az ilyen energiával telt emberekhez vonzódik, ők a szimpatikusak! Ha boldog vagy, akkor vonzó vagy! Önbizalom a kulcsa mindennek, nameg oersze az, hogy tudd helyesen, önmagadként kommunikálni az önbizalmadat.
Önfejlesztéssel teheti az ember a legtöbbet azért, hogy komoly társat találhasson magának az életben! 😊
SZia!
Hasonló problémával küzdök. Elmegyünk együtt bulizni?:D
6# Ilyen nő is van még a világon, akivel ilyen könnyen lehet ismerkedni? Ezt jó hallani. Bár az eddigi esetek 90%-a azt mutatja, hogy nők nem igazán díjjazzák ezt a fajta ismerkedési formát.
30-s szingli pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!