Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék létrehozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék létrehozni egy társkeresőt és ezt népszerűsíteni az interneten?

Figyelt kérdés
Egyszerű megoldások is érdekelnek. Nem vagyok informatikus.
2018. júl. 30. 20:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugy, hogy jol mehfizetsz valakit, hogy csinalja meg.
2018. júl. 30. 20:59
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
kell nyujtanod valamit ami tetszik az embereknek
2018. júl. 30. 21:03
 3/14 anonim ***** válasza:
yum install php
2018. júl. 30. 21:04
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Kell azért weboldalkészítésben jártasság. De nem is az a lényeg ,hanem kell egy egyedi ötlet ami idehaza még nincs. Pl ilyen volt a puncs ,ami nyíltan a golddigereket célozza akikből Dunát lehet idehaza rekeszteni. Szóval valamiben ki kell tűnni újat kell mutatni,és reklámozni sem árt.
2018. júl. 30. 21:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Én inkább azokon segítenék ezzel, akik valamiért csalódtak a többi társkeresőben. Nem egy szuper oldalt tervezek. Akár egy fórum is szóba jöhet.
2018. júl. 30. 21:15
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj, akik csalódtak a létező társkeresőkben, azokon nem igazán tudsz segíteni. Én informatikus vagyok, tudnék is csinálni társkereső szolgáltatást, mégsem teszem, mert semmi értelme. A meglévőkkel is Dunát lehet rekeszteni.
2018. júl. 30. 21:17
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Tudod, az a baj, hogy pl. badoon se a rendszerben csalódtam. Hanem azokban, akik az oldalt használják. Regeltem másikra. Ott is sok volt az ismerős arc, és pont ugyanazokba a típusokba botlottam, akik miatt a badoo se tetszett.

Nem a társkeresőkkel van baj, hanem azokkal, akik és ahogy használják. Ezt hogy akarod kiküszöbölni?

2018. júl. 30. 21:19
 8/14 A kérdező kommentje:
Például az átlagosnál szigorúbb moderálással. Szerintem nem lehetetlen ezt megoldani. És mivel kisebb is lenne, erre könnyebb lenne odafigyelni.
2018. júl. 30. 21:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

De hogy a kérdésedre is kapj választ:

- keresel egy céget, aki vállal hostingot: tárolja az adatbázisodat, üzemeltet szervert, ami kiszolgálja a kliensek felől érkező kéréseket

- lefejlesztesz egy API-t, amin keresztül a szerver és a kliens kommunikálhat

- lefejleszted a kliens alkalmazásokat

kb ennyi.

2018. júl. 30. 21:28
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
Semmit nem oldasz meg a moderalassal.
2018. júl. 30. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!