Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem jó a külsőm, élőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem jó a külsőm, élőben valamivel nagyobbak az esélyeim?

Figyelt kérdés

Nagyon rég óta körvonalazódik, hogy neten szinte minden lánynál a külső a legfontosabb, mondhatni az alapján választanak párt. Élőben is ez enne a helyzet? Ha valakinek tényleg nem jó a külsője, az mégis milyen esélyekkel indul.

Én ahova jártam egyetemre, ott alig volt lány, ezért próbálkoztam neten, de nem sok sikerrel.

2018. júl. 28. 22:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Hidd el. Nem a külsős fog dominálni. Fontos, hogy legyél ápolt, és a jó külső előny lehet, de a belső sokkal fontosabb. Sokkal fontosabb, hogy tudd magadról, hogy jó vagy. Az önbecsülésedet kell fejlesztened. Ha további kérdésed van, akkor nyugodtan írj privátban! :)
2018. dec. 11. 14:03
 32/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az a baj, hogy pont hogy azt látom, hogy a külső dominál, szinte minden lány ez alapján választ párt, akikkel találkoztam, függetlenül attól, hogy milyen személyiségű.

Annyira reménytelennek látom a helyzetem.

Most van egy lány, akit pont ma sikerült rábeszélnem, hogy találkozzunk, de már több mint fél éve próbálkozom nála, de előtte senki nem akart velem még csak találkozni sem, nem hogy párkapcsolatot kialakítani. Pedig barátkozni szeretnek velem.

2018. dec. 11. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!