Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem jó a külsőm, élőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem jó a külsőm, élőben valamivel nagyobbak az esélyeim?

Figyelt kérdés

Nagyon rég óta körvonalazódik, hogy neten szinte minden lánynál a külső a legfontosabb, mondhatni az alapján választanak párt. Élőben is ez enne a helyzet? Ha valakinek tényleg nem jó a külsője, az mégis milyen esélyekkel indul.

Én ahova jártam egyetemre, ott alig volt lány, ezért próbálkoztam neten, de nem sok sikerrel.

2018. júl. 28. 22:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%

A netes ismerkedés a legrosszabb, mert ott mindenki csak a képed látja, mi más alapján döntene?

Társaságban ismerkedj, ahol mire randira hivod a nőt, addigra látta a humorod, hallott beszélgetni stb.

2018. júl. 28. 22:25
 2/32 anonim ***** válasza:
37%

Bvá-há-há-há!

Ez max akkor igaz, ha minden idők legviccesebb embere vagy, minimum 200 mindenki másénél érdekesebb anekdotával...

Kérdezőre nem igaz ez.

Élőben is szopni fogsz, neten legalább van mód javítani.

2018. júl. 28. 22:27
 3/32 anonim ***** válasza:
72%

Nem a külsőd miatt utasítanak el a neten... Régen én is azt hittem, de aztán rájöttem, hogy tévesen gondolom.

Csak egyszerűen nem akarnak a netes ismerkedésre energiáit pazarolni, amikor élőben is udvarolnak nekik. Ha nem vagy irtó ronda, és odamész hozzájuk élőben, akkor nem fognak visszautasítani. Sokan nem mernek.

2018. júl. 28. 22:33
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Kisebbek inkább, képel lehet csalni, élőben nem...
2018. júl. 28. 22:35
 5/32 A kérdező kommentje:

De néha látok nem túl szép férfiakat is barátnővel, még ha nem is sokat, de ők hogy csinálták? Ha van itt ilyen, szívesen meghallgatom püben.

Bár tény, hogy a az előnytelen külsejűek többségének nincs párja, ezzel nem vagyok egyedül.

Az meg biztos, hogy a külsőmmel van a baj, és nálam nem lehet csalni a képpel, próbáltam. Max úgy, tudnék, hogy nem én vagyok rajta :D

2018. júl. 28. 22:40
 6/32 anonim ***** válasza:
83%

Ezt mondom. A netes és a való világ teljesen más. Neten én se érdeklek senkit, főleg nem hosszútávon, élőben viszont szoktam tetszeni egy-egy lánynak...

2018. júl. 28. 22:43
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi baj a külsőddel? Egyszer szerelmes lettem egy kövér pasiba, de nem kellettem neki, gondolom a bomba csajok tetszettek neki. Azóta sincs nője. :-)
2018. júl. 28. 22:46
 8/32 anonim ***** válasza:
0%

Bá-háháháááhá!

Ma mindenki nagyon vicces! Ha élőben próbálkozik, úgy elküldik, örül ha indulhat. Sokan nem mernek? Szinte minden nőre nyomul 1-2 emberke, nem csak a "nagyon szépekre", csak sokan suttyomban, vagy a csaj nem akarja észrevenni.

De azért a poén jó volt.

2018. júl. 28. 22:47
 9/32 anonim ***** válasza:
0%

Nehéz elhinni, hogy "kövérbe" zúgtál bele. Max azt, hogy a 90 kg-os embert már kikiáltottad kövérnek...

2018. júl. 28. 22:48
 10/32 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kövér, mondjuk bár csak annyi lenne a bajom, azzal legalább lehet mit kezdeni. :D

Az arcom ront el mindent, olyan hülye alakja van, egyszerűen olyan az összhatása, mint egy ufónak.

Nem mondanám, hogy a bomba csajok jönnek be, sőt inkább a visszafogottabb külső vonzóbb számomra, de a legfontosabb, hogy a személyisége valamennyire hasonlítson az enyémhez.

2018. júl. 28. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!