Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy nő ha ronda? Lehet ellensúlyozni valamivel?
Frizura, smink, öltözködés, edzés, ápoltság, stílus, humor, kedvesség, tudás, könnyedség (úgy értem, barátságosság), nyitottság...
Fogjátok már fel, hogy nincs ronda ember annyi, mint amennyit ti hisztek. A népesség 1%-a talán annyira torz, hogy rondának nevezhető. A többségnek vagy önbizalma nincs, vagy ízlésficamos, vagy ápolatlan.
# 2
Én beletartozok az 1%-ba.
Nem nagyon lehet :(
Undorítóan nézek ki, pedig az ismerőseim negyedannyi pénzt és időt nem fektetnek a külsejükbe, mint én. Igazából meg se tudom mondani, mi a gond, nincs rajtam semmi kirívó, csak egyszerűen hányadék vagyok.
A legrosszabb, amikor kimegyek az utcára külföldi fashion bloggerek ihlette tökéletesen harmonizáló, gondosan összeválogatott outfitben, hibátlan, igényes, visszafogott sminkben, fél óráig vasalt/göndörített belőtt hajjal, drága parfümtől illatozva, aztán elsuhan mellettem valami igénytelen, lepusztult, zsíros hajú, elhízott förmedvény, és még ő is milliószor jobb nő, mint én valaha lehetek...
Ápolatlan nőt már láttam.
Női szépség belülről fakad.
Ahogy egy férfi magabiztossága is.
Az a nő szép akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!