Ha túl cukros lett a madártej, lehet valamivel ezt ellensúlyozni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 20:09
1/4 anonim válasza:
Hígítsd fel tejjel, utána sűrítsd be, cukornélküli vaniliapudinggal.
3/4 anonim válasza:
Higítás és sűrítés, mindez cukor nélkül! Szerintem is ez az egyetlen megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!