Csinált anyám káposztáspaszuly levest, de elborsoztam most és fokhagymaport szórtam rá, ki fog nyírni. Valamivel lehet enyhíteni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 23:54
1/6 anonim válasza:
Ezt már csak egy őszinte bocsánatkéréssel!
XD
de szabad megtudnom, hogy ha jó volt miért borsoztad el??
és még komolyan fokhagymaport is tettél rá?,
legkölebb, ha nem elég izletes számodra, akkor csak amit magadnak szedsz ki tányérba, azt ízesítsd!!!
2/6 anonim válasza:
Jajj amúgy az nagyon finom, kár hogy így történt!
én is nagyon szeretem...nyam ...nyam...
3/6 anonim válasza:
Én is szeretem:)jó kis szabolcsi kaja:Pnyamii...:P
4/6 anonim válasza:
csinálj ujat és azt öntsd ki és akkor észre se veszi hogy ujat csináltál
5/6 anonim válasza:
Esetleg próbáld kompenzálni csipetnyi szódabikarbónával, igaz, azt a só ellen használják, de hátha segít. Max készítesz újat.
6/6 anonim válasza:
Tegyél bele krumplit és főzd fel, még jót is teszel mert nem leszel szeles tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!