Anyám húslevest főz és elment, és mondta, hogy ne hagyjam felforrni a levest. De az mindig felforr. Mit kell csinálnom? Ezekben a percekben is azt főzőm?
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 11:21
2/8 anonim válasza:
Vedd le a gázt minimumra, rakd át kisebb gázégőre. Ne rakd rá a fedelet. Nagy baja nem lesz ha felforr, ízre kb ugyan az, csak kicsit zavaros lesz.
3/8 anonim válasza:
Vedd le kis lángra. A húsleves akkor lesz igazán finom, ha nagyon lassan, nem lobogva, hanem csak gyöngyözve fő. Próbálgasd a beállítást.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2010. szept. 5. 11:27
5/8 anonim válasza:
A habot is szedd le róla, mert gusztustalan, ha belefő!
6/8 A kérdező kommentje:
Oké.
2010. szept. 5. 11:31
7/8 anonim válasza:
Húzd le alatta a tűzhelyet, és ha már felforrt, szedd le a tetejéről a habot, mert attól lesz zavaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!