18/F vagyok. Ebédet kéne csinálnom magamnak, de semmi ötletem. Mondanátok valami egyszerű kaját?
Ha van valami panírozott, azt süsd meg + sültkrumpli + paradicsom-karikák salinak.
Virslit vagy lecsó-kolbászt lehet főzni + mustár, majonéz. De ha akarod, hosszában 3 helyen végighasítod, forró zsírban megsütöd + sültkrumpli + sali
Lehet túrós-tészta, sajtos tészta. (A tésztát forrásban levő SÓS vízben megfőzöd, leszűröd. Kevés zsíron (olajon) átforgatod, megsózod, rá a túró + tejföl, vagy reszelt sajt + tejföl, esetleg mikróban még össze is sütheted)
Ha tudsz, főzhetsz: paprikás-krumplit kolbásszal, vagy bármit amit meg tudsz főzni és van hozzá alapanyag.
Kérdés, hogy mi van otthon, és mennyire vagy járatos a főzésben.
Fagyasztóban, hűtőben mi van?
Én ha nem akarok sokat vacakolni, akkor kikapok valami borsót vagy zöldbabot a fagyasztóból, és megcsinálom főzeléknek. Meg ha olyanom van, akkor főzök hozzá egy-két tojást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!