Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nem bírom a halszagot és...

Nem bírom a halszagot és anyám halat csinál! Mit tegyek hogy ne érezzem a halszagot? Mert hánytam tőle!

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 08:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Tünj otthonról, ennyi.
2010. dec. 26. 08:47
 2/7 A kérdező kommentje:
karácsony van és ilyenkor nem mehetek el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 26. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Önuralom! A sütés-főzésben vannak szagok, néha nem túl kellemesek (pl. baromfi letollazása, halpucolás), sőt, van, ami csak néhány embernek kellemetlen (pl. halszag, pacal szaga, stb.). Én sem kedvelek minden konyhai illatot, szagot, ha nem uralkodnék magamon, hetente többször hányhatnám tele a konyhát, na de milyen dolog lenne az??? Ne éld bele magadat ennyire az undorba, húzódj be a szobádba és szellőztess ki. Lehet, hogy anyukád meg éppen a te kedvenc ételed illatát nem bírja, mégsem hány a lábas mellé, amikor szeretettel elkészíti neked.
2010. dec. 26. 09:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Mind2-en táposak vagytok! XD
2010. dec. 26. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:

zárd be az ajtót, kicsit szellőztess ki, takarózz be nyakig, esetleg valami illatos gyertya, vagy füstölő is szóbajöhet, esetleg parfümödből 2 fújás :D aztán filmez, az eltereli a figyelmed.

amúgy megértelek, én is szenvedek hasonló esetben

2010. dec. 26. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sem bírok nagyon sok ilyen illatot/szagot.Egyszerűen annyit kell tenni hogy nem gondolsz rá, el kell terelni a figyelmed. Azok a tippek szerintem is jók voltak, Parfüm,Füstölő. Bezárod a szobaajtót és kész! :)
2010. dec. 26. 15:25
 7/7 kisnita ***** válasza:

Szia!

Én ugyanígy vagyok. Kiskorom óta utálom a halat, pedig én tényleg megpróbáltam nem is egyszer megszeretni de nem megy. Egyszerűen nem veszi be a gyomrom még a halrudacskát sem. Már 2x próbáltam meg halrudat enni de ahogy leért jött is vissza, szóval nekem ez nem megy. :S

Még ugyan abban az olajban sütött húst sem tudom megenni amiben halrudacska sült. Még a szagától meg a látványától is rosszul vagyok.

Ilyen esetben sajnos nem tudsz egyebet tenni csak egy csipeszt raksz az orrodra vagy elmész otthonról. Mivel karácsony van most inkább az előbbit ajánlanám.

Jobban én sem tudok.

Én megsütöttem a páromnak mert nagyon szeretem őt, közbe csipesz az orromon, utána egy jó nagy szellőztetés, 3x mostam kezet hogy ne érezzem rajta a szagát meg 2 percenként nyomkodtam az x-pressz gombot a légfrissítőn:D Így kibírtam nagy nehezen :)

Mint minden ez is áldozatokat igényel.

2010. dec. 26. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!