Nem bírom a halszagot és anyám halat csinál! Mit tegyek hogy ne érezzem a halszagot? Mert hánytam tőle!
zárd be az ajtót, kicsit szellőztess ki, takarózz be nyakig, esetleg valami illatos gyertya, vagy füstölő is szóbajöhet, esetleg parfümödből 2 fújás :D aztán filmez, az eltereli a figyelmed.
amúgy megértelek, én is szenvedek hasonló esetben
Szia!
Én ugyanígy vagyok. Kiskorom óta utálom a halat, pedig én tényleg megpróbáltam nem is egyszer megszeretni de nem megy. Egyszerűen nem veszi be a gyomrom még a halrudacskát sem. Már 2x próbáltam meg halrudat enni de ahogy leért jött is vissza, szóval nekem ez nem megy. :S
Még ugyan abban az olajban sütött húst sem tudom megenni amiben halrudacska sült. Még a szagától meg a látványától is rosszul vagyok.
Ilyen esetben sajnos nem tudsz egyebet tenni csak egy csipeszt raksz az orrodra vagy elmész otthonról. Mivel karácsony van most inkább az előbbit ajánlanám.
Jobban én sem tudok.
Én megsütöttem a páromnak mert nagyon szeretem őt, közbe csipesz az orromon, utána egy jó nagy szellőztetés, 3x mostam kezet hogy ne érezzem rajta a szagát meg 2 percenként nyomkodtam az x-pressz gombot a légfrissítőn:D Így kibírtam nagy nehezen :)
Mint minden ez is áldozatokat igényel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!