Lesz baja a pizzának ha sütésre készen megcsinálom, és a hűtőbe rakom? Fedjem le valamivel?
Figyelt kérdés
Bolti pizzatésztát használok (spar) mert a házi nem ízlik annyira (vagy csak apu rontja el, és az ő hibája). Szóval, azt kenem meg vajjal, rá a szalámi, paprika + paradicsom, és sajt. 2 pizzát csinálnék, ha a párom megjön, csak bedobhassam a sütőbe. csináljam meg előre vagy nem érdemes? Félek, hogy átveszi valaminek a szagát ami a hűtőben van. :S2009. júl. 29. 18:07
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj, beteheted nyugodtan :) Ha nincs a hűtődben fokhagyma vagy ilyenek, nem kell félned :D Én is sokszor berakom, aztán könyebb csak kivenni,és megsütni. Természetesen takard le, mivel megfog száradni. Erre a célre megteszi az alufólia is, vagy aza frissen tartó átlátszó bizb.sz.. De jó a sima tányér is, na :) Jó vacsorázást:P
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Most nézem, nem tudom letakarni mert nincs se alufólia se az az átlátszó bizbasz:) ezért nem csinálom meg előre :S
végülis nem tart sokáig.
2009. júl. 29. 18:17
3/3 anonim válasza:
A tányért úgy értette az előző hogy ráborítod a tetejére. Nem sokat számít ha meg szárad hűtőben, a sütőben ropogósabb lesz. Sajtot azért csak akkor tedd rá mielőtt sütöd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!