Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jó a külsőm, élőben valamivel nagyobbak az esélyeim?
Nagyon rég óta körvonalazódik, hogy neten szinte minden lánynál a külső a legfontosabb, mondhatni az alapján választanak párt. Élőben is ez enne a helyzet? Ha valakinek tényleg nem jó a külsője, az mégis milyen esélyekkel indul.
Én ahova jártam egyetemre, ott alig volt lány, ezért próbálkoztam neten, de nem sok sikerrel.
Nem véletlen a mondás, hogy „egy férfinak elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél”
A kommunikáció, az önbizalom sokkal többet számít a nőknek, ha vonzalomról van szó (általánosítás). Meg persze ha egyik nincs meg, akkor hiába vagy a másikból toppon, az sem vonzó. Nem helyettesíti egymást a külső és a belső, mindegyikre szükség van valamilyen szinten.
...csak ugye ezen infók nagyrészét a külsődön kommunikálod. Testbeszéd nagyon sokat számít, de akár beleszólhat az öltözködés-stílus.
És nagyon nehéz megtalálni azt, amiben önmagad is vagy, meg ami másoknak szimpatikus és vonzó is akár.
Sokat kell tanulni ehhez. Egy extrovertáltnak lételeme a kommunikáció, az emberi kapcsolatok (felszínes, érdek). Így tapasztalati úton elsajátítják azt, hogyan vágódjanak be másoknál.
Neked max annyi.előnyöd van, hogy rögtön a tuti recepttel dolgozhatsz.
Nekem az Első benyomás c. könyv tetszett, enkóron fent van.
De bármi jó, ami neked tetszik, és úgy gondolod szükséged van rá. Könyvek-cikkek, és a tanultkat gyakorlatba átültetni. Ennyi.
Kezdetben szar lesz, mert gépies, de idővel a személyiséged része lehet.
Ha érdekel valami még a témával, írj nyugodtan 😉
"A kommunikáció, az önbizalom sokkal többet számít a nőknek, ha vonzalomról van szó"
Ez még mint általánosítás is egyre kevésbé igaz.
Ha csúf az arcod, azt kisportolt testtel tudod kompenzálni.
Ráadásul egy sportos test mutatja, hogy van benned kitartás.
De tudomásul kell venni, hogy az élet nem igazságos. Aki nem túl jóképű, annak jobban oda kell tennie magát.
De ez ugyanúgy megvan a csajoknál is.
Ha jó a dumád, akkor van esélyed, csúnya arccal is.
Egyébként hol tanultál, hogy alig volt ott csaj? BME, vagy valami más vidéki műszaki egyetem? Pedig az még előny is, mert aki onnan kikerül, azokért két kézzel kapkodnak, BME-nél pláne. Szóval tudsz kompenzálni a kitartásoddal is, itt szellemi értelemben. Mások már írták a sportot.
Sportolni sportolok, nem tudom, ez a vékony, magas testalkat mennyire hátrány, szerinte azzal annyira nagyon nem rossz a helyzet.
# 26: Ezt miből szűrted le? Fejtsd ki bővebben, légyszi.
Ja, bocs, azt nem is nekem szántad, most látom csak, akkor azt a sort vedd töröltnek. :D
#23-assal szerintem sem az arccal van a probléma.
26-os:
Most vágtam le és felragasztottam a homlokomra, hogy unikornis lehessek. :D
Aztán, ha megunom készítek egy finom hugylevest neked főtt faxkolbásszal. :D
Jó étvágyat hozzá. :D
Informatikusnak tanultam, arról úgy hallom inkább már-már hátrány lányoknál, mintsem előny.
De azt alá tudom támasztani, hogy az informatikus srácok általában véve nem néznek ki jól pár kivételtől eltekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!