Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jó a külsőm, élőben valamivel nagyobbak az esélyeim?
Nagyon rég óta körvonalazódik, hogy neten szinte minden lánynál a külső a legfontosabb, mondhatni az alapján választanak párt. Élőben is ez enne a helyzet? Ha valakinek tényleg nem jó a külsője, az mégis milyen esélyekkel indul.
Én ahova jártam egyetemre, ott alig volt lány, ezért próbálkoztam neten, de nem sok sikerrel.
Nekem is az arcom ronda, de az nagyon. Főleg a nagy orr és a kicsi "mélyen ülő" szemek. Jó kis Milhouse-hatása van, amit minden nő rühell. Érthető módon.
Na ja. 40 évesen egy akkor tőle 10 évvel öregebb nő aki a gyerekei taníttatására keres egy balfúrót. Na ez lennél te. Nő külsejéről: tízszeres győztese a "legsűrűbb szőrzet" versenyének, régebben a padödő tagjainak testdublőre, később vagontisztító.
Szóval kérdező, örömködj!
Nem túl előnyös kinézetű férfiként gyönyörű, fiatal barátnőm van, akinek jó munkahelye van, és nincs gyereke.
Hogy csináltam?
- Változtass, amin tudsz. Az arcom olyan amilyen, ezzel nem tudok mit kezdeni. De van amivel igen: sport (nem gyúrás), öltözködés: a farmer-póló kombót hagyd meg a szépfiúknak, a csajok buknak a sportos eleganciára, bőr cipő, ing, zakó...
- Változtass a kellemeden: figyelmes, kedves, intelligens, humoros, tájékozott férfiként kicsit könnyebb beszélgetni, mint amikor egy könyv nem járt 10 éve a kezedben, és csak magadról és a myomorodról beszélsz (esetleg valami számítógépes játékról)
- legyél boldog. Nincs a nőknek bugyiszáritóbb élmény, mint a sajnálat. Persze, szán, hogy milyen kis szerencsétlen vagy, segiteni is akar, de semmi mást.
Keress hobbikat, utazz, sportolj, járj kulturális eseményekre, tanulj! Időd van bőven, élvezed az életet egyedül is, a nők szívesebben csatlakoznak valakihez aki elmegy velük egy programra, mint egy olyan férfihez, aki talán majd kijön a depresszioból, és akkor el tudják rángatni.
- Fektess energiát a karrieredbe.
A vacakabb munkakörök is jobban hangzanak, ha tudod, hogy mit szeretsz benne.
A szóbeszéddel ellenben a nők 90%-a nem aranyásó, viszont azt sem szeretik, ha az első pár randin már egy ócska kávé kiveri nálad a biztosítékot (persze, lehet mondani, hogy ez igazságtalan, mert neki sem kellene, hogy fájjon kifizetni egy feketét, legközelebb visszahívhatna, de barátnőt akarsz, vagy társadalmi igazságot)??
Nem értem, mi gondod. Nincs ilyen szabály, hogy élõbe könnyebb-e vagy neten. Próbálkozz mindkettõn, minden esetben szerencsétõl is függ, hogy milyen lányt fogsz ki.
Mindkét ismerkedési formának megvan a maga elõnye, tehát nem mondanám, hogy bármelyik jobb a másiknál.
Én is nehezen ismerkedek, de néha megy, amikor olyan embert fogok ki, akivel lehet. Neten is, élõben is.
Amúgy nem igaz, hogy neten nem jó külsõvel hátrányos. Sokan kihasználják az olyan “lehetõséget”, hogy nagyon elõnyòs képeket mutatnak magukról.
Én is szoktam ismerkedni neten, ennek ellenére nem igaz rám, hogy a külsõ volna a legfontosabb, tehát baromság a megállapításod. Mi ebben a logika? Élõben is vannak olyan nõk, akik nem állnak szóba veled a kinézeted miatt, velük ellehet kerülni a netes kontaktust is. Ez a nõ elvárásaitól függ és nem attól, hogy neten ismerkedsz-e vagy élõbe. Ha olyan nõnél nyomulsz, aki Adoniszokról álmodozik, akkor nála nem lesz szerencséd, bármilyen platformon próbálod megismerni. Egy szerényebb nõ másképp fog viszonyulni.
Amúgy nem lehetséges, hogy magadból indulsz ki? Talán te is csak jó kinézetū nõkkel próbálkozol neten.... Neked mennyire fontos a külsõ??? Milyen nõknél nyomulsz???? Errõl semmit sem mondtál.
“Élõben is vannak olyan nõk, akik nem állnak szóba veled a kinézeted miatt, velük ellehet kerülni a netes kontaktust is. ”
Kétféle nő van, ha nem vagy kifejezetten az esete:
- az első egyértelműen kerülendő, mert nem fog beleszeretni a belső tulajdonsagaidba (tök mindegy, hogy azért, mert felszínes vagy mert ennyire nem jössz be neki, nem fog)
- a másik fajta viszont simán.
Ez utóbbit észre lehet venni. Egy lányt egy 1 hetes csoportos utazáson ismertem meg. Az elején abszolút nem voltam nála játékban (korkülönbség, és hát első blikkre kicsit baltával faragott fejem van), nem is erőltettem a dolgot, viszont néha dumáltunk csoportosan, máskor kettesben. Egy idő után ő kereste a tarsaságom, mikor kettévált a csapat, akkor valahogy egy csoportba szerveztük magunkat...
Egyértelmű volt, hogy személyesen tudtam rá hatást gyakorolni. Működött az ismerkedés, de ez online szinte lehetetlen, és ott a fotóm után nem lett volna esély arra, hogy valami mást is mutassak magamból.
Én is jobban szeretek élőben ismerkedni, csak nem volt sok lehetőségem rá. Én is személytelennek érzem a netet.
Társkeresőről is voltam fent, de annyira rossz, hogy töröltem is magam. 1 év alatt ~100 nőre ráírtam, ebből nagyjából 5-en írtak vissza, de velük se jutottam túl messzire. Na meg a korlátozások, amikért fizetni kellett volna, hogy feloldja, de jó, hogy nem tettem...
Meg itt is próbálkoztam már, azt kell mondjam, még itt is jobb, mint egy társkeresőn, itt azért alakultak ki jó beszélgetések, de leginkább itt is a képküldés után romlottak el a dolgok.
Írtam, hogy nem annyira fontos nekem a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!