Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan miért nem értik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért nem értik meg, hogy selejt pasiként esélyem sincs a lányoknál?

Figyelt kérdés

Az ismerőseimmel való beszélgetésem állandóan oda lyukad ki, hogy 24 évesen miért nincs barátnőm (szűz is vagyok, de azt le szoktam tagadni). Tiszta álszentkedés az egész a részükről, hogy ők - akik jó adottságokkal rendelkeznek - szememre vetik, hogy nincs barátnőm miközben:

* 170 cm és 51 kg vagyok (hormonális problémák miatt)

* A csontozatom gyógytornászok által (akiknél már törzsvendég vagyok) is elismerten gyenge és fejletlen (testépítés/nehéz edzés természetesen tiltott tevékenység számomra).

(akit érdekel elrettentésként küldhetek képet privátban)

* Kicsi fejem, gyerekes/lágy, aféle csajos arcom van idétlen borostával és ritkuló hajjal (kicsit hasonlítok Eminem-re de tőle jóval rondább vagyok)

* Beszédhibám van (amit 2 logopédussal sem tudtam orvosolni)

* (é̶s̶ ̶o̶t̶t̶ ̶l̶e̶n̶t̶ ̶i̶s̶ ̶e̶l̶é̶g̶ ̶s̶z̶é̶g̶y̶e̶l̶l̶n̶i̶v̶a̶l̶ó̶ ̶a̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶m̶)

A fentiekből adódóan pedig értelemszerűen az önbizalmam és magabiztosságom is a béke feneke alatt van.

Na az okos kommentelőktől kérdezném, hogy én mégis miben bízzak?

2018. júl. 23. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Keress olyan elfoglaltságot, célt amiben kiteljesedhetsz.

Az is vonzó lehet a nők szemében.

2018. júl. 24. 05:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Küldj képet. Lehet nem olyan rossz a helyzet mint ahogy gondolod.
2018. júl. 24. 06:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék képet kérni.

Egyébként az előttem szólóknak igazat adok abban hogy nem áll meg a világ. Keress valamit amivel lefoglalás magad amiben jó vagy és élvezed.

Azokkal meg ne foglalkozz akik kérdezősködnek zárt le annyival hogy még nem találtál megfelelő lányt.

2018. júl. 24. 07:31
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Aki nem próbált még ronda férfiként csajozni, az el sem tudja képzelni, mennyire lehetetlen küldetés ez. Én látatlanban megmondom, hogy még nálad is rondább vagyok, így meg tudlak érteni.

Amúgy ne küldj képet itt senkinek, mert visszaélnek vele!

2018. júl. 24. 07:44
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Veszélyes dolog az önkép zavar.

Néha én is nagyon gáznak érzem magam és sorolgatom a hibáim, ennek ellenére valahogy a kőrnyezetemtől mégis pozitív visszajelzéseket kapok, láthatóan vonzódnak hozzám.

Ja amúgy te sem gondoltál arra kérdező, hogy oké hogy vannak hibáid, nem nem muszáj tökéletes nőknél próbálkozni??? A nők sem tökéletesek mindegyszálig, miért ne fogadnák el a te hibáidat is?

Tudod, ha egy gyönyörű nőt/jóképű pasit látok, akkor nem arra gondolok, hogy neki van esélye kapcsolatra s nekem nincs. Arra gondolok, hogy ő abban különbözik tőlem, hogy talán más modell szépségű egyedekkel lesz kapcsolatban. Én meg valami aranyos emberkével, aki hozzám illik.

Semmi bajom azzal, ha valaki ronda, vagy kevésbé szép, de undorítónak tartom, ha ennek ellenére felszínes is, és az a legnagyobb problémája, hogy 10/10 emberek nem veszik számba.

2018. júl. 24. 08:45
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat. Akik kértek küldeni fogok képet, csak később mert sok dolgom van most (ha pluszban privátban rám írnátok az életkorotokkal, akkor külön örülnék).

"Azokkal meg ne foglalkozz akik kérdezősködnek zárt le annyival hogy még nem találtál megfelelő lányt."

Ja... 24 éve nem találok megfelelőt. :D

Már bu**nak is bélyegeztek, amellyel kapcsolatos spekulációra szintén a külsőm ad okot. Két probléma egyetlen egy forrásból. Igazi ördögi kör ez.

2018. júl. 24. 11:15
 17/18 anonim ***** válasza:
44%
Már hiányoztál... figyelj, ilyen szánalmas idióta akkor sem kellene, ha te lennél az egyetlen "gyerek" a földön.
2018. júl. 24. 19:32
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Változtatni tudnál a testeden, még ha nem is járhatsz el edzeni.

Ha ritkul a hajad, akkor inkább vágd le nagyon rövidre vagy kopaszra. Sokkal jobb mint egy ritkuló haj.

Ha a borostád idétlen miért nem borotválkozol meg? A borosta ha normálisan nő akkor állhat jól, de ha nem akkor ne erőltesd.

Hogy mekkora a farkad az ismerkedésnél pont nem számít, mert a lányok sem úgy mutatkoznak be, hogy az ilyen jellegű igényüket elmondják.

Szerintem menj el prostihoz párszor, az majd dob az önbizalmadon. De előtte amit lehet kezdj magaddal.

2018. júl. 25. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!