Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt az oldalon de sajnos a hetköznapi életben is tapasztalom hogy manapság ha egy férfi kövér az = igénytelen selejt?
Rinya.
Figy kérdező, ha én se figyelnék oda, hogy mit eszek, akkor én is elhíznék nőként.
Kifogás, hogy csak nektek vannak problémáitok.
Aki tudja, hogy könnyen hízékony, az odafigyel arra, hogy mit eszik.
180/85 kg kövér??? Ember, hol hallottad ezt?
Egyébként számomra igen, kövérség = igénytelenség! Miért jó az egy embernek, hogy ész nélkül zabál össze minden sz..rt minden mennyiségben? Miért olyan jó, hogy már az első emeletre való felmenetel is nehézséget okoz neki? Miért jó az neki, hogy L-es ruhák helyett, kb 2-3 XL-es ruhákat kell hordania? Miért jó az neki, hogy orvostól orvosig megy az egészségügyi problémái miatt?
Miért nem szereti annyira a saját testét és magát, hogy legalább az egészsége miatt odafigyelne arra, hogy mit eszik meg?
Nem kell sportosnak és izmosnak lenni, csak nem kéne, hogy elhízzanak az emberek. Ennyi.
Miért kell a Meki-be menni kajálni és miért nem lehet pl. otthon egy rántott csirkét vagy rántott disznót összedobni?
Miért kell kólát inni, ásványvíz vagy csapvíz helyett?
Mozgásban az élet. Az egészség a legdrágább kincs.
De ezt a kövérek soha nem értik meg.
A betegség miatti a hízás és fogyás külön kategóriát képvisel.
Engem hidegen hagy, hogy ki hogyan él, csak ne rinyáljon senki, hogy kövéren nem kell senkinek. És ne panaszkodjon azért, hogy a csajoknak miért az izmos és sportos, vagy csak a vékony pasik kellenek.
Hát ezért. Mert kevés embernek jönnek be a kövér, elhízott emberek!
Pedig, aki dagadt az igénytelen,mert annyi nincs benne ,hogy sajat maganak jot csinaljon es egeszseges legyen.
Johetnek a lepontozasok.
"180/85 kg kövér??? Ember, hol hallottad ezt?"
#3-as, én már megkaptam.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Tudod, én még rántott sertéskarajtól nem híztam meg, bár igaz, én ezen kívül alig viszek be cukrot, édességet, és nem mindig eszem rántott húst. Ezen kívül sok gyümölcsöt, zöldséget eszem és szeretek mozogni.
Ez ez csak egy példa volt. A sertéskaraj még mindig sokkal jobb, mint a meki-s hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!