Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kéne ezt elmondani valakinek, akivel ismerkedünk? Mennyire kockázatos egy ilyen "kellemetlenség"? Nehéz így bárkivel is kapcsolatot kialakítanom, volt már ebből problémám, de ez egy olyan dolog, hogy "ez van" sajnos.
Szerintem nem kell feltétlenül erről beszámolnod a barátodnak. Mivel nem a szüleiddel laksz, ezért őt se érinti közvetlenül.
24/f
Ilyen körülmények között csak úgy tudom elképzelni, hogy ráment a kapcsolatod, hogy az esetleg látogatásaid alatt felgyülemlett frusztrációd ráborítod a párodra. De ha csak ennyi a gond, akkor nem tudom...nem hiszem, hogy nekem pl ez probléma lenne.
31/f
De előbb-utóbb mégiscsak be kéne mutatni egymásnak a szüleimet meg azt, akivel esetleg ismerkednék (most épp nincs senki). És jó lenne, ha ezt ki lehetne kerülni, de akkor meg gyanús lesz, hogy miért titkolózok.
2-es, nem volt semmi ilyen, én amennyire tudtam, próbáltam jól alakítani a kapcsolatot, aztán egyszer csak bejelentette, hogy ő nyugalmat akar, és vége... Én persze a padlóra kerültem. Mondjuk akkor még a húszas éveim elején voltam, főiskolára jártam, és a szüleimmel éltem, de nem ragaszkodtam hozzá, hogy ez így is maradjon, nekem belefért volna az összeköltözés, amúgy is elmentem suli mellett dolgozni, egyszerűen ő így nem kért belőlem.
Bármikor elmondhatod, engem például nem érdekelne, mivel egyedül élsz.
F43.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!