Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futás közben nagyobb távnál...

Futás közben nagyobb távnál értsd: 15km felett, kidörzsölődik a fenekem, elég kellemetlenül. Kezelni tudom de megelőzni sajnos nem. Valakinek van valami jól bevált technikája, ez ellen?

Figyelt kérdés

#futás #kezelés #kellemetlenség #nagyobb #technikája #távnál #kidörzsölődik a fenekem #megelőzni sajnos
2013. márc. 18. 01:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Hintőpor?
2013. márc. 18. 03:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha ilyen távot futsz, akkor -magamból kiindulva- meg is van a megfelelő ruházatod. Pontosan nem írtad le, hol is dörzsölődik ki a feneked? 'De, ha egyre gondolunk, akkor a nekem bevált módszer az Aurobin kenőcs. Ezt a futás előtt egy órával szoktam bemasszírozni az érintett felületre. Ez a krém egy steroidos készítmény ugyan, de engem nem érdekel, hisz áldásos a hatása.

Remélem segíteni fog Neked is!

Üdv.: Rea

2013. márc. 18. 07:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Futás előtt valami zsíros krémmel be kell kenni. Teljesen tünetmentessé teszi. De segít ha lead az ember pár kilót (tapasztalat).
2013. márc. 18. 09:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! A probléma nem a ruhával van, hanem hogy a popóm két fele összedörzsölődik. De érdekes hogy csak tizenpár kilométer után érzem. Olyan nagyon sok felesleges kilot nem érzek magamon de nyárra biztos lemegy egy 5ös. A kenőcsöt megpróbálom köszi! Mindenképpen szeretném megtalálni a jó megoldást a versenyszezon előtt.
2013. márc. 18. 10:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Vazelin? Az szteroidmentes :)
2013. márc. 21. 08:34
 6/9 anonim ***** válasza:
A vazelin egy kalap sz@rt sem ér! Próbáltam, az izzadságtól elveszti a textúráját.
2013. márc. 21. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen gondom, csak van itthon, elég zsírosnak találtam, azért javasoltam csak :)
2013. márc. 21. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Olyan zsíros krém kell, amit be tud szívni a bőr, és persze száraz bőrre kell felvinni, mert, ha már izzadt, akkor nem fogja beszívni.
2013. márc. 21. 17:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Konkrét márkát tud valaki mondani, mert számomra meglehetősen tág fogalom a zsíros kenőcs!
2013. márc. 22. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!