Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt az oldalon de sajnos a hetköznapi életben is tapasztalom hogy manapság ha egy férfi kövér az = igénytelen selejt?
Figyelt kérdés
Mindenkinek mennek a tanácsok a helyes étkezésről és a sportolás hoz. Nagyon arra megy dolog hogy aki nem sportos vagy nagyon magas és mellé vékony , annak nem jut egy átlag nő sem. És tudom hogy azonnal arra gondol mindenki hogy ha egy macis hapsi miért akar átlag testalkatú nőt ha ő maga nem tudja ugyanezt adni!! De most komolyan senkinek nincs annyi essze hogy megértse vannak nemenként álatlanos fizikai adottságok ? Egy nő simán lehet sport nélkül 170/50 kiló , de egy férfinek kb rendszeresen sportolni kell és diézni hogy épphogy ne hizzon el! És akkor ugye meg nem lett álom pasi. Talán ott a baj hogy a mai srácok genetikailag vékonyabbak mint pl a most 25-40 közötti férfiak voltak fiatalon. Ezért is hiszik hogy a 65 kg egy átlag egy férfinél, pedig az k vékony ! És egy 180/85 kilóra meg egyenesen azt mondjak hogy disznó (nem a kondis srácokat akiknek az izom adja a nehezéket ).2018. júl. 12. 20:04
11/18 anonim válasza:
Nekem nincs bajom azzal, ha valaki kövérebb, sőt az átlagos és vékony pasik be sem jönnek, pedig én alacsony és vékony vagyok.
12/18 anonim válasza:
És azt hiszed, mert egy ember ekkora ökörséget mondott, akkor az úgyis van?
De nagy az Isten állatkertje.
Ha azt mondom, hogy ha kiugrasz a 3.-ról és életben maradsz, akkor kapsz 10 millió forintot, akkor megcsinálod és elhiszed nekem?
Ne legyetek már ennyire h..lyék.
13/18 anonim válasza:
183 cm és 100 kg, imádok enni. Van egy kis fölösleg, nem minden nőt zavar csak a testképzavarosokat
14/18 anonim válasza:
Szerintem a 85kg hozzád az nem sok. Számomra az az igénytelen aki zabál van vagy 130kg és büdös. Azért írom a 130-at mert apum is 110kg viszont ő nehéz fizikai munkát végez és izmos nem dagadt. Nekem a sovány pasik nem jönnek be. Ha hozzá bújok a pasimhoz nem a bordáit akarom érezni és nem akarom hogy egy kézzel majd hogy nem átérjem ha ölelem.
15/18 anonim válasza:
#12-es, nyilván én is csak azért mutattam meg, hogy van olyan, aki simán ezt gondolja.
16/18 anonim válasza:
Te sem voltál még bioszórán. A nők sokkal könnyebben híznak meg biológiai okokból (hogy pl. csak a PCOS-t említsem).
A férfiak többségének az izomteremtéshez tényleg edzeni kell, de ahhoz, hogy ne hízzon meg, nem kell, elég arra figyelni, hogy egészségesen egyen és mondjuk sétáljon néha.
Amúgy meg a vékony női ismerőseim mind sportolnak, csak mondjuk nem a kondiban vannak... de az összes legalább futni eljár meg tornázik otthon. Csak éppen ez nem annyira feltűnő.
17/18 anonim válasza:
Igénytelen ,igen. Mivel a fogyáshoz semmi más nem kell mint akaraterő.Nem kell zabálni és ennyi,,és esetleg mozogni sem árt. Ha meg aztán akaraterő sincs, akkor minek akar magának nőt? Feküdjön el a kanapén és verje magának.
18/18 anonim válasza:
Értem miről beszélsz viszont ahogy írtad ez igaz, ne varj el olyat mástól amit te sem tennél meg. Nem lehet valakinek ennxire 0 akaratereje hogy csak itt tegyenfel ilyen kerdeseket kozben meg otthon sirankozik.. ez igy jo elet? Tenyleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!