Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne barátnője egy olyan fiúnak, aki nagyon vágyik a szeretetre, ölelésekre, szeretkezéskre, de közben tudja, hogy ronda és selejt testű és így esélyei sincsenek a lányoknál, ezért ritkán próbálkozik, mert nagyon értelmét sem látja?
Á, nehéz eset. És pont egy ilyen udvarol nekem :S Hát, figyelj...ha az arcoddal nincs nagy probléma, és gyűrsz egy kicsit, még rendbejöhetsz ;) de ha az arcod nem valami szép, akkor meg próbálj meg olyan lányokat keresni, akiknek bejössz. Biztosan van olyan lány, aki szívesen megcsókolna és nem húzódzkodik tőled. Sok sikert!
18/L
"Biztosan van olyan lány, aki"
Siralmas, ha te ezt komolyan is gondolod. Bicskanyitogató közhelyes duma.
Xd azért burkoltan beoltja..."pont egy ilyen udvarol nekem :S" :D lehet mert egy szinten vagytok. XD
am próbálkozz annyi ribanc van h rendesen felbotlik az ember benne.Biztos találnál egyet még ha nem is hosszú távra :D de jól van az. :D ma is rengetek ilyen csaj mászkál szerte mindenfele :D
# 8/8
Tévedsz, ha már velem egyszintűre célzol, akkor ez alatt a vékony, pici, átlagos lányokat kell érteni és ők igenis bejönnek, csak én nem jövök be nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!