Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki? Mert ritkán látom?
Röviden leírom : Van egy lány,sose beszéltünk,2 hete köszöntünk egymásnak oda állt mellém a zebrán,mellettem ment a zebra után is,elkezdtem vele beszélni,1-2 percet,haverom hátulról megdobott hógolyóval,megálltam vele köszönni,nem értem utol a lányt,anyám mondja hogy milyen szép a csaj,meg ilyenek.
És hogy a csajnak az anyja mondja az enyémnek hogy milyen magas vagyok,és "jóképű".
Nem tudom hogy csak kitalálta-e anyám hogy kezdeményezzek-e a csajnál,szüleim ismerősök ha összefutnak utcán megállnak 1-2 szóra.
Mit írjak neki fb-n?Másik busszal jön reggel..
Egyszer a nővérem felrakott egy képet ahogy pizsamában fekszek az ágyban vasárnap délután 3kor,és tanulok,2 percig volt fent a csaj belikeolta,de utána letöröltem.:D
Mit írjak neki fb-n? Hülyének érzem ilyenkor magam,ha neten írok egy lánynak normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!