Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy azok között a lányok között, akik helyesnek tartanak csak nagy ritkán találok olya lányt, aki számomra is vonzó külsőre?

Figyelt kérdés
Nagy ritkán van csak, hogy nekem is tetsző szép lány ír rám, hogy helyesnek tart vagy lájkolja a képeimat, többnyi reolyan lányok tapadnak rám valamiért, akikhez nem tudok vonzódni. Úgyhogy nagyon meg is örültem, mikor a lájkok között volt egty nekem tetsző, szép lány lájkja is, kár, hogy messze él tőlem.
2012. dec. 2. 20:14
 1/2 Hetési István ***** válasza:
S lájk mióts jelenti azt, hogy tetszel neki? Lehet csak a beállás, maga a kép feelingje, humora tetszik neki. Nekem is van sokszor a képeim alatt 20 lájt is csinos lányoktól, mégis hallani sem akar egy sem róla, hogy több legyen köztünk barátságnál. Jó nő pedig tényleg ritkán lájkol, mert el van szállva magától. Aki meg jó csaj és lájkol és tetszel is neki, az tényleg messze él, mert tudja, hogy ide nem jössz el érte, hogy megfűzd.
2012. dec. 2. 20:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Indulj el onnan, hogy nem facebookon akarsz ismerkedni! Eleven embereket keress, ne olyanokat, akik egy közösségi oldalon élnek! Az előttem szóló írt egy baromságot: a szép lányok nem likeolnak, mert el vannak szállva maguktól. Napjainkban az senki fejében nem fordul meg, hogy egyesek inkább a emberek között töltik el a szabadidejüket? Bocs, kérdező, ez nem neked szólt... Tehát a kérdésre felelve, miután nem foglalkozol többet azzal, hogy ki likeol és ki nem, menj ki az utcára és ott nézz körül, mert ott a valós reakciót fogod látni a lányokon! És hogy miért nem tetszenek azok a lányok, akiknek Te igen? Talán azért, mert tudod, hogy nem kellene vadásznod ahhoz, hogy megkapd őket... beléd van "programozva", hogy minél nehezebben kapod meg, annál édesebb lesz a siker. Hülye felfogás, de sajnos nem tudsz ellene tenni, így születtünk. :)
2012. dec. 3. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!