Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is vicc, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is vicc, hogy ronda fiú vagyok és facebook-on mégis rendszeresen van egy-két lány, akinek bejövök és például be is vallja, hogy helyesnek tart vagy látszik, hogy teper értem, folyton rám ír?

Figyelt kérdés
Ja és nem beképzelem, mert tesómék is rondának tartanak és már nem egy szép lány le is rondázott. De most ezeknek a lányoknak, akik helyesnek tartanak tényleg helyes vagyok vagy csak szórakoznak velem?
2012. nov. 25. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha lányoknak írsz azzal még nincs semmi probléma, hanem azzal van, ha zavarod őket és erőlteted az ismerkedést! Nincs olyan, hogy szép és ronda, ez butaság; minden ember másért szép és másnak szép! A külsőségek pedig aligha számítanak egy komoly párkapcsolatban.
2012. nov. 25. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem az életbe mindennek kell adni egy esélyt
2012. nov. 25. 15:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne azokkal foglalkozz, akik "lerondáznak" ! Lehet a testvérednek és XY, nak ronda vagy, de a fészen azoknak a lányoknak akik rád írnak nem! Lehet a testvéred is ronda egyes emberek szemében, csak épp nem tud erről ! Nem tetszhet mindenki mindenkinek, más az ízlése az embereknek .

Eléggé rossz lehet neked, ha saját testvéred is így áll hozzád, nem kell dicsérgetni senkit és áltatni sem , de ezzel aztán elérték láthatod, hogy senkiben sem bízol meg, senkinek sem hiszel, még olyan lányoknak sem, akiknek tényleg bejössz.

Beszélgess, ismerkedj és előbb utóbb kiderül, hogy szórakoznak e.

Sok sikert és ne azokkal foglalkozz, akik lehúznak az életben ! Hajrá .

2012. nov. 25. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez esetben nem ronda vagy, hanem befolyásolható.

Erőltesd kicsit meg magad és próbáld figyelmen kívül hagyni a tesódék véleményét.

Ha egy lány azt mondja, hogy helyesnek tart és neked is tetszik, akkor ne légy szégyenlős. Gyakorlatilag tálcán kínálja magát, hódítsd meg.

Jót tenne az önbizalmadnak.

2012. nov. 25. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Több lehetőség is van.

1. Csak te tartod magad rondának.

2. Tényleg csak szórakoznak veled.

3. Félreérted, és csak barátként vagy nekik szimpatikus.

2012. nov. 25. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
küldesz képet?
2012. nov. 25. 16:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ma is írt egy lány, hogy nem járnék-e vele és ez sem az első már, hogy így nyíltan rákérdeznek a járásra. Fura. o.O
2012. nov. 25. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Ismered ezeket a lányokat?

Tesódék ismerhetik?

Ha nem, elég kicsi az esélye, hogy szórakoznak.

Ha viszont igen, lehet, hogy össze akarnak hozni valakivel, kíváncsiak az ízlésedre. Vagy tényleg csak szívatnak.

2012. nov. 25. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
ha elárulnád hány éves vagy és ezek a lányok hány évesek talán tudnék válaszolni..
2012. nov. 25. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Hallottatok már olyanról, hogy a szépség relatív?

Általában, akik nekem bejönnek férfiak, ismerőseim lerondázzák... párom se soknak tetszik, nagy darab, kopaszodó, kecskeszakállas férfi, de nekem így tetszik és mellé szerencsére nem egy bunkó állat, hanem kedves, figyelmes, igazi család apának való.

2012. nov. 25. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!