Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne barátnője egy olyan fiúnak, aki nagyon vágyik a szeretetre, ölelésekre, szeretkezéskre, de közben tudja, hogy ronda és selejt testű és így esélyei sincsenek a lányoknál, ezért ritkán próbálkozik, mert nagyon értelmét sem látja?
# 15/15
Jó, csak én megfogadtam, hogy nem akarok ilyen lenni, mert apám egy ilyen állat és szívtunk miatt eleget, engem is tönkrett lelkileg, de legalább azóta értékelem a jóindulatot és kedvességet és én is ezért igyekszem mindenkivel úgy bánni, hogy ne bántsam meg. Lehet, hogy ez nem vonzó, de nem akarok egy bunkó vadállat lenni, utálom azt én inkább humorizálni és hülyéskedni meg szeretgetni szeretnék, ha lenne lány, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok. Cserébe csak őszinte szeretet és hűséget kérek.
Ha a külsőd gáz, vagy tegyél ellene, sportolj, tanulj meg öltözködni és viselkedni, vagy szerezz egy jó állást, tömd magad tele lével és majd arra buknak a csajok.
Harmadik megoldás ha kiválasztod a legrandább bányarémet akihez képest még te is egy szépség vagy.
Más megoldás nincs, önsajnálattól ne jutsz előre, a csajok a férfiakat szeretik, a kisfiúkat csak az álmaidban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!