Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne barátnője egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne barátnője egy olyan fiúnak, aki nagyon vágyik a szeretetre, ölelésekre, szeretkezéskre, de közben tudja, hogy ronda és selejt testű és így esélyei sincsenek a lányoknál, ezért ritkán próbálkozik, mert nagyon értelmét sem látja?

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akk legyen több önbizalmad.
2013. febr. 15. 21:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Biztos nem úgy, hogy minden nap kiírsz ide egy ilyen kérdést. Nem unod még?
2013. febr. 15. 21:36
 13/19 anonim ***** válasza:
kötél, vonat, magas épület...válassz
2013. febr. 15. 21:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Még nem rég regeltem, ne vádolgass! Másrészt, ha nem tetszk a kérdés átugrod!
2013. febr. 15. 21:48
 15/19 anonim ***** válasza:
40%
Te akkor normális pasi vagy, aki szeretné, és biztos meg is becsülné a barátnőjét! Haver, rossz hírem van, a lányoknak olyan pasik kellenek, akik verik őket, megcsalják, megalázzák őket, hogy aztán tudjanak sírni, hogy szemét az összes férfi, meg hasonlók...
2013. febr. 15. 21:51
 16/19 A kérdező kommentje:

# 15/15

Jó, csak én megfogadtam, hogy nem akarok ilyen lenni, mert apám egy ilyen állat és szívtunk miatt eleget, engem is tönkrett lelkileg, de legalább azóta értékelem a jóindulatot és kedvességet és én is ezért igyekszem mindenkivel úgy bánni, hogy ne bántsam meg. Lehet, hogy ez nem vonzó, de nem akarok egy bunkó vadállat lenni, utálom azt én inkább humorizálni és hülyéskedni meg szeretgetni szeretnék, ha lenne lány, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok. Cserébe csak őszinte szeretet és hűséget kérek.

2013. febr. 15. 22:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon rendes fiú lennél, csak ne légy ennyire önostorozó és depressziós! Ok, legyél kedves meg humoros (a humor amúgy is vonzó), de ha mindezeket megtoldanád egy erőteljes, egészséges önbizalommal, hogy igenis, megérdemlek egy lányt, akkor talán még foglalkoznának is veled. Egy lánynak is éreznie kell legbelül, hogy Valaki az, akivel ő együtt van, még ha ezt így nem is mondják ki.
2013. febr. 15. 22:24
 18/19 anonim válasza:

Ha a külsőd gáz, vagy tegyél ellene, sportolj, tanulj meg öltözködni és viselkedni, vagy szerezz egy jó állást, tömd magad tele lével és majd arra buknak a csajok.

Harmadik megoldás ha kiválasztod a legrandább bányarémet akihez képest még te is egy szépség vagy.

Más megoldás nincs, önsajnálattól ne jutsz előre, a csajok a férfiakat szeretik, a kisfiúkat csak az álmaidban.

2013. márc. 7. 07:02
 19/19 David82 ***** válasza:
Egyébként a ronda, igénytelen lányok is néha olyan magasra rakják a mércét, hogy elképesztő. Sőt, talán minél rondább egy nő, annál nagyképűbb. A rondaság néha a bunkósággal párosul. Főleg vidéken.
2013. ápr. 18. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!