Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért nem találok olyan láynt, aki külsőre és jellemre is megfelelne, mert az ilyen lányok ritkán vagy szinte sosincsenek fent facebook-on vagy ezen az oldalon?
"aki külsőre és jellemre is megfelelne"
Te mit nyújtasz cserében?
26/F
Amúgy téényleg foglaltak a rendes és egyben szép, vonzó lányok, láttam adatlapjukon a párjukkal közös képeket, nem is kamuztak nekem, persze, aki nem volt rendes, de szép volt az lehet,hogy kamuzott, mert az ilyen lányok nem is adtak elérhetőséget meg többnyire.
Nagy ritkán találok egy rendes lányt, aki még külsőre is bejön és erre fel kiderül, hogy foglalt, eléggé kiábrándító ez az egész párkeresés.
# 4/5
Őszinte leszek. Nekem csak olyan fiú haerjaim vannak, akik szintén eléggé pechesek a lányok terén, nekik csak fiú barátaik vannak, ahogy nekem is, talán ez is egy hatalmas akadály. Én nem az a típus vagyok, aki tudna egy lánnyal haverkodni, ha érdekel egy lány barátnőnek akaro, ha nem érdekel, akkor semmit sem akarok tőle.
#5/6
Igen sajnos én is így vagyok ezzel a dologgal :( Aki megfelelne külsőre és belsőre is az foglalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!