Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért nem találok olyan láynt, aki külsőre és jellemre is megfelelne, mert az ilyen lányok ritkán vagy szinte sosincsenek fent facebook-on vagy ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Máshol nincs lehetőségem ismerkedni, mert elég sokat szívtam, amikor leszólítgattam a városban lányokat, kb. mind lekoptatott a van barátom szöveggel, a ritka kivétel meg aki megadta az elérhetőségét meg nem volt számomra megfelelő végül vagy látszott, hogy én nem vagyok az esete és csak kényszerből adta meg a facebookját.
2013. jan. 4. 15:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azért nem találsz, mert alig van olyan lány, aki jellemre elfogadható, és az is mind foglalt.
2013. jan. 4. 15:21
 2/14 anonim ***** válasza:

"aki külsőre és jellemre is megfelelne"

Te mit nyújtasz cserében?

26/F

2013. jan. 4. 15:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen ez van... Én se értem h mért van ez így.. Mert nem lehet foglalt minden lány a világon
2013. jan. 4. 15:22
 4/14 anonim ***** válasza:
De nem kell random odamenni emberekhez lesózlítani. Ne csodálkozz, hogy lekoptatnak, mert szerintem, főleg ha az ember rossz passzban van, kifejezetten zavaró és idegesítő. Biztos vannak ismerőseid, haverjaid, neki ismerőseik, biztos jársz a haverjaiddal szórakozni, vannak sulitársaid vagy munkatársaid, nem hinném, hogy olyan nehéz ismerkedni, és tényleg, egy olyan sincs, aki megfelelne.
2013. jan. 4. 15:25
 5/14 A kérdező kommentje:

Amúgy téényleg foglaltak a rendes és egyben szép, vonzó lányok, láttam adatlapjukon a párjukkal közös képeket, nem is kamuztak nekem, persze, aki nem volt rendes, de szép volt az lehet,hogy kamuzott, mert az ilyen lányok nem is adtak elérhetőséget meg többnyire.

Nagy ritkán találok egy rendes lányt, aki még külsőre is bejön és erre fel kiderül, hogy foglalt, eléggé kiábrándító ez az egész párkeresés.

2013. jan. 4. 15:25
 6/14 A kérdező kommentje:

# 4/5

Őszinte leszek. Nekem csak olyan fiú haerjaim vannak, akik szintén eléggé pechesek a lányok terén, nekik csak fiú barátaik vannak, ahogy nekem is, talán ez is egy hatalmas akadály. Én nem az a típus vagyok, aki tudna egy lánnyal haverkodni, ha érdekel egy lány barátnőnek akaro, ha nem érdekel, akkor semmit sem akarok tőle.

2013. jan. 4. 15:27
 7/14 anonim válasza:

#5/6

Igen sajnos én is így vagyok ezzel a dologgal :( Aki megfelelne külsőre és belsőre is az foglalt...

2013. jan. 4. 15:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, csak én lányból vagyok. Viszont eszembe sem jutna facebookon párt keresni, kiábrándít az az oldal... Szerintem sok olyan lány van akiről itt szó volt, csak rossz helyen, rossz időben keresitek.
2013. jan. 4. 16:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is sok ilyen lány van(én magamat is ilyennek gondolom) de szerintem rossz helyen keresitek őket fiúk :)
2013. jan. 4. 16:31
 10/14 anonim ***** válasza:
én meg a fiúk terén vagyok peches:(
2013. jan. 4. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!