Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges, hogy azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért nem találok olyan láynt, aki külsőre és jellemre is megfelelne, mert az ilyen lányok ritkán vagy szinte sosincsenek fent facebook-on vagy ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Máshol nincs lehetőségem ismerkedni, mert elég sokat szívtam, amikor leszólítgattam a városban lányokat, kb. mind lekoptatott a van barátom szöveggel, a ritka kivétel meg aki megadta az elérhetőségét meg nem volt számomra megfelelő végül vagy látszott, hogy én nem vagyok az esete és csak kényszerből adta meg a facebookját.
2013. jan. 4. 15:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9: hol kéne? Mindenki jön itt a rossz helyen dumával. A szép lányokt a 10es pasikra buknak de a 6-7esekért sírnak jellemileg és vica versa.

7es 23/F

2013. jan. 4. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen lányok? Akkor én szeretnék veletek megismerkedni..;D és lléci áruljátok már el h hol keressünk :P
2013. jan. 4. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sok fiú ott rontja el hogy bemegy valami tuccturucc helyre hogy na majd ott felszed valami csajt.

ja.persze...

2013. jan. 4. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Na hàt én ilyen lány vagyok de tényleg nemtudom hol lehet minket megismerni mert vagy otthon vagy suliban vagyunk és max hétvégén megyünk valahova..vagyis èn
2013. nov. 20. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!