Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknál/nőknél miért számít ez?
Azt vettem észre,hogy a mai fiataloknak akkor lesz csaja, ha dolgozik, és van egy kopott Golf 4-es autója, vagy egy 300.000ft os BMW-je..
Nem értem a mai logikát. Az a menő fiú, akinek van autója már, minden nő oda-vissza van érte.
300 000 forintos BMW? Jól van...
Amúgy férfiként mondom, hogy ez a pénzes, meg menő autós dolog túl van tolva. Biztos van egy szűkebb rétege a nőknek, akiknek tényleg fontos ez, de általában nem jellemző, hogy ez alapján döntsenek.
Fejezzétek már be a b..romságaitokat. Mi van, c..gányok vagytok, hogy állandóan toljátok itt a BMW-s h..lyeségeiteket?
Egy ismerős csajt se ismerek, akinek az autó fontos lenne kapcsolatnál.
Párom 33 éves, nincs autója, de még jogsija sincs. 5 éve együtt vagyunk. Hogy lehet ez, nem tudom. Ja, és nem is gazdag.
Nem az autód miatt nincs nőd, hanem mert nulla IQ-val rendelkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!