Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves lányoknál/nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves lányoknál/nőknél villan fel a gondolat, hogy ő vajon miért szingli. (Anyuci 40éves pici fia ellenpéldái)?

Figyelt kérdés

Megosztó kérdés kerekedik ebből szerintem

Hiszem is meg nem is, hogy valaki meg tud vàltozni, de egy bizonyos kor utàn egyre inkàbb a pàr talàlàsi esélyt csökkentő irànyba.

Sokszor amikor szerelmes az ember nem hisz senkinek de csalódàskor azt mondja bàrcsak figyeltem volna. Szóval egyre többet hallom , hogyha egy làny/nő xxéves koràig nem ment férjhez/nem volt komoly udvarlója vele baj van. Vagy ha többször is elhagytàk eljegyzés utàn akkor annak is oka van. Pl: mélyen vallàsos lànyok, idegbeteg(féltékeny agresszìv) hölgyek.. Tehàt hàny éves kor az amikor elgondolkodtok ès valahol érdekel , hogy ő miért van egyedűl?

#nehéztermészet
2016. aug. 9. 20:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Én pontosan tudom, hogy miért vagyok szingli. Ez az én döntésem volt, és megvolt rá az okom. Ha változtatni akarok rajta, akkor fogok. Nem én leszek az, aki kétségbeesetten belerohan az első hajléktalan karjaiba is akár, csak hogy ne legyek egyedül...
2016. aug. 9. 20:32
 2/16 Nagyon gyakori ***** válasza:
76%
A vallásosaknál pont nagyobb a házasodási arány. Uppsz.
2016. aug. 9. 20:38
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
szerintem ilyen 28-30 eves korban akinek meg nem volt komoly kapcsolata azzal lehet valami baj igen. lehet lepontozni :)
2016. aug. 9. 20:41
 4/16 A kérdező kommentje:
1es a tudatosokat tisztelem. Aki nagyon keresi ergó fent van tàrskeresőn.
2016. aug. 9. 20:42
 5/16 A kérdező kommentje:
1es a tudatosokat tisztelem. Aki nagyon keresi ergó fent van tàrskeresőn arra vonatkozott a kérdès. Akik nem tudnak megszerezni megtartani senkit.
2016. aug. 9. 20:42
 6/16 A kérdező kommentje:
#3as ment a zöld
2016. aug. 9. 20:48
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
Nekem volt már komoly kapcsolatom, szóval nem vagyok defektes, de most nincs, mert így döntöttem. :-)
2016. aug. 9. 21:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Akinél tudatos annál az,aki meg ráfogja hogy az ..........
2016. aug. 9. 21:45
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem aki ismeretlenül ítélkezik mások fölött csak azért, mert egyedülállók, az sem 100-as. Nem tudhatod, kinek mi áll a háttérben.
2016. aug. 9. 21:53
 10/16 A kérdező kommentje:
vagy nem akart vagy nem tudott férjhez menni. Inkább pasik válasza érdekelne...
2016. aug. 9. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!