Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más szingli srácnak is el el ment ennyire a kedve a társkereséstől?
Társkeresőn még nehezebb, mint az életben. Ott mindenki felemeli az igényeit, pl neki csak magas/hosszú hajú/diplomás/budapesti vagy mittodomén milyen pár kell, akkor csak olyat keres, a többire rá sem fog nézni.
Megnézik a képet, vagy tetszik vagy nem, nem fognak leállni mindenkit megismerni, mert nagy a választék. Szerintem.
Ez van, vannak olyanok, akiknek soha nem lesz barátnőjük. Aztán vagy megtanulnak ezzel a tudattal is boldogan élni, vagy nem. Az ostoba álmodozás csak még jobban megviseli lelkileg az embert idővel, mert egyszer eljön a pillanat, amikor azt hiszi, végre van esélye a rengeteg várakozás után, majd az egész szertefoszlik.
Én sajnálom azokat, akik ebben a cipőben vannak, nem kívántam lekezelő lenni.
Én a magam részéről szimplán feleslegesnek tartom.
Csomó mást lehet csinálni helyette ami jó. És sokkal több időd van magadra. Na persze én direkt vagyok egyedül, nem kényszerböl azért ez különbség.
Mindössze a főzessél nem szeretek olykor tökölni de ez az egyetlen. Egyébként semmi bajom sincs.
Én azt javasolnám mindenikek h találjon magának valami számára értelmes motivációt. A szexre meg ott vannak a qrvák, ha az kell. De mindenki maga dönt.
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!