Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más szingli srácnak is el el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gábor19... kérdése:

Más szingli srácnak is el el ment ennyire a kedve a társkereséstől?

Figyelt kérdés
Eddig sikertelen voltam a lányok meghódításában; tulajdonképpen fel is adtam a párkeresést egy ideje. Aztán nem rég vettem egy androidos telefont, aztán fél akartam regisztrálni a Tinderre, csak aztán fél úton el ment tőle a kedvem, aztán hagytam a fenébe. 26 f
2016. júl. 31. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Társkeresőn még nehezebb, mint az életben. Ott mindenki felemeli az igényeit, pl neki csak magas/hosszú hajú/diplomás/budapesti vagy mittodomén milyen pár kell, akkor csak olyat keres, a többire rá sem fog nézni.

Megnézik a képet, vagy tetszik vagy nem, nem fognak leállni mindenkit megismerni, mert nagy a választék. Szerintem.

2016. júl. 31. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez :D Hallod én már ha jobb nőkre nézek attól elmegy a kedvem, s egyből az jön le hogy nagyon nagy meló lenne. 26F
2016. júl. 31. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én itt próbáltam meg ismerkedni, de mindenki eltűnt vagy vissza sem írt, ezek után már nincs is kedvem ráírni senkire sem.
2016. júl. 31. 21:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez van, vannak olyanok, akiknek soha nem lesz barátnőjük. Aztán vagy megtanulnak ezzel a tudattal is boldogan élni, vagy nem. Az ostoba álmodozás csak még jobban megviseli lelkileg az embert idővel, mert egyszer eljön a pillanat, amikor azt hiszi, végre van esélye a rengeteg várakozás után, majd az egész szertefoszlik.

Én sajnálom azokat, akik ebben a cipőben vannak, nem kívántam lekezelő lenni.

2016. júl. 31. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
5: ez a valós helyzet. szerintem minden 3-ik egyedülálló férfinak ugyanez a tapasztalata, véleménye, ergo elég sokan vannak, és gyülik a száma
2016. júl. 31. 23:36
 6/8 anonim válasza:
35%
nagyon egyoldalú a nézőpontotok srácok,és nem mindig jó az általánosítás se
2016. aug. 1. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a magam részéről szimplán feleslegesnek tartom.

Csomó mást lehet csinálni helyette ami jó. És sokkal több időd van magadra. Na persze én direkt vagyok egyedül, nem kényszerböl azért ez különbség.

Mindössze a főzessél nem szeretek olykor tökölni de ez az egyetlen. Egyébként semmi bajom sincs.

Én azt javasolnám mindenikek h találjon magának valami számára értelmes motivációt. A szexre meg ott vannak a qrvák, ha az kell. De mindenki maga dönt.

27 F

2016. aug. 3. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
"Úgyis nagy meló lenne" ez így rossz hozzá állás.Mert ha lenne annyi meló aminek a végén megkaphatom bevállalnám. Na de addigra lógó csöcsü 2szer elvált 3 gyerekes anyuka lenne akkor már biztos vihető. Szóval vannak lányok akik mindenféle menö pasinál lesznek egyek a sok közül. Mint egy normális pasinál legyenek egyetlenek szóval lehetetlen.
2016. aug. 9. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!