Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 4 éve szingli vagyok - és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve szingli vagyok - és még hány évig leszek?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, jelenleg Budapesten élek, és 4 éve nem volt barátom.

( Igen igen, ilyenkor szokták mondani, hogy 'fiatal vagy te még, ráérsz még', de minden évben ezt mondják, és nem akarom, hogy 30 évesen meg már 'jaj neked már mindegy hagyjad csak'-ra változzon ez a mondat... )

Lehet, hogy túl 'válogatós' vagyok, vagy szimplán velem van a baj, de úgy veszem észre,ha egy számomra új társaságba megyek, hogy minden jó(jól kinéző+értelmes) srácnak van barátnője, a maradéknak pedig nem véletlenül nincs... (vagy nem lennének alkalmasak rá, vagy csak egyéjszakás kalandot szeretnének).

Tehát nálam egyéjszakás kalandok teljesen kihúzva, kapcsolatfüggőség - csak azért jövök össze hogy legyen valakim jellegű dolgok szintén teljesen ki vannak zárva.

Hol ismerkedjek, mit csináljak, hogy végre legyen valakim, akivel kölcsönösen szeretjük egymást?

Az interneten való társkeresést eléggé ... értelmetlennek? látom, mivel szerintem ha egy srác a neten keresi a párját, akkor jó eséllyel hiányzik belőle az a határozottság és önbizalom, ami hozzásegíti ahhoz, hogy fiú helyett férfinek lehessen nevezni.

Vagy rosszul gondolom, van értelme az internetes társkeresésnek? Ha igen, akkor hol?

Illetve, Budapesten belül tud esetleg valaki olyan helyet, helyeket, eseményeket (nem disco-t és társait!) ahol lehet értelmes emberekkel ismerkedni?

[ Bocsi az összezavarodott 'katyvaszért' és sok kérdésért, csak tényleg nagyon unom már, hogy nem látom a kiutat ebből a helyzetből. ]

2016. júl. 16. 17:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Rajtad múlik.

Én meg 23 éves szűz vagyok, aki még sose csókolózott és nem volt semmilyen kapcsolata nőkkel, mégse siránkozok.

2016. júl. 16. 17:40
 2/24 A kérdező kommentje:

Pont azért kérdezem, hogy mit tegyek, mivel rajtam múlik. :)

Igyekszem én sem siránkozni, hanem ténylegesen tenni valamit, mert nagyon zavar már ez a helyzet. Csak a kérdés az, hogy mit kellene tennem.. :o

2016. júl. 16. 17:45
 3/24 RRR ***** válasza:

én a helyedben keresnék valami rendszer elfoglaltságot

sport,szakkör,,,ilyesmi

ott biztos akad értelmes férfi,aki megtetszik és neki is szimpatikus leszel

2016. júl. 16. 17:49
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

eléggé durva dolgokat írtál....nem véletlenül nincs párja annak a fiúnak aki egyedül van?! ezt lányra is lehet használni?(rád is?)...határozottság önbizalom hiánya eléggé beszűkült látásmód a netes ismerkedés okaként....furcsa lenne az utcán sorra leszólítgatni a nőket.....de tök mindegy mert az igazi hódításból marha kevés van:

-pénzes felszedi az anyagias lányt

-jóképű a felszínes lányt

-hétköznapi srácot az ismerősei hozzák össze valakivel

BASTA

2016. júl. 16. 17:50
 5/24 anonim ***** válasza:

Figyelj, neked nőként nincs is olyan nehéz dolgod. Beregisztrálsz bármelyik társkeresőre, és képet se kell felöltened, már kapod a napi szinten a 100 levelet.

2016. júl. 16. 17:51
 6/24 A kérdező kommentje:

A sportolás mindenképpen jól jönne, csak sajnos mindig gyártom rá a kifogásokat, hogy most épp mért nem. :)

" nem véletlenül nincs párja annak a fiúnak aki egyedül van?! "

Lehet, hogy tényleg így fogalmaztam, hogy ez jött le a mondandomból, mindenesetre mégsem erre gondoltam, hanem arra, hogy olyanokkal találkozok a legtöbbször, akik ha szinglik is, vagy azért szinglik, mert tényleg nem néznek ki jól, vagy azért, mert nem értelmesek, vagy neadjisten mind a kettő egyszerre. DE. ez még nem jelenti azt, hogy minden szingli emberre a három állítás valamelyike érvényes kell, hogy legyen.

És igen, ez nemtől független, szerintem, bár én úgy érzem, hogy a nők közül többen igényesebbek-szépek, mint a férfiaknál.

Engem amúgy már csomóan szólítottak le utcán, vonaton, villamoson, és a többi, és sokkal hatásosabb, mint interneten írogatni. Csak sajnos ezt nem sokan merik.

( Na meg persze nem árt hozzá a kellő mód és időzítés sem. :) )

És sajnos amilyen ismerkedési módokat írtál, azok tényleg valósak.

Bár szerintem az utolsó verzióval nincs is baj.

2016. júl. 16. 17:56
 7/24 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy nincsen jelentkező, hanem azzal van a baj, hogy nincsen olyan, aki ... :)

Kaphatok én napi 100 levelet is akár, ha mind a 100 csak azt akarja, például.

De én még mindig próbálok abban a konzervatív hitben élni, hogy internet nélkül is megtalálhatja az ember a párját...

2016. júl. 16. 17:57
 8/24 anonim ***** válasza:

Azt kell mondanom benned van a hiba.A szokásos ,iszonyat magasra tett léc szindróma.

Állításod szerint csomószor leszólítottak utcán a fiúk...és abból a csomóból egy se volt jó?? Ja mert aki utcán leszólít az "csak azt akarja"

Szerinted akinek nincs párja az selejt...ezzel a logikával kb mindenki selejt, mert egyszer akinek éppen most van párja ,az is volt szingli,szóval akkor éppen ő is selejtes volt...

Neten megint csak selejt van...Tudom mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Le kellene szállni a magas lóról picikét.

2016. júl. 16. 18:35
 9/24 anonim ***** válasza:
Hát jobban is jársz, ha nem neten ismerkedsz... Én már 4x megszívtam. A 4. már túl sok volt. Összetört bennem valami.
2016. júl. 16. 18:39
 10/24 anonim ***** válasza:
ne is ismerkedj neten, menj el egy buliba és jöjj össze a buli bikájával. Az való neked!
2016. júl. 16. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!