Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 4 éve szingli vagyok - és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve szingli vagyok - és még hány évig leszek?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, jelenleg Budapesten élek, és 4 éve nem volt barátom.

( Igen igen, ilyenkor szokták mondani, hogy 'fiatal vagy te még, ráérsz még', de minden évben ezt mondják, és nem akarom, hogy 30 évesen meg már 'jaj neked már mindegy hagyjad csak'-ra változzon ez a mondat... )

Lehet, hogy túl 'válogatós' vagyok, vagy szimplán velem van a baj, de úgy veszem észre,ha egy számomra új társaságba megyek, hogy minden jó(jól kinéző+értelmes) srácnak van barátnője, a maradéknak pedig nem véletlenül nincs... (vagy nem lennének alkalmasak rá, vagy csak egyéjszakás kalandot szeretnének).

Tehát nálam egyéjszakás kalandok teljesen kihúzva, kapcsolatfüggőség - csak azért jövök össze hogy legyen valakim jellegű dolgok szintén teljesen ki vannak zárva.

Hol ismerkedjek, mit csináljak, hogy végre legyen valakim, akivel kölcsönösen szeretjük egymást?

Az interneten való társkeresést eléggé ... értelmetlennek? látom, mivel szerintem ha egy srác a neten keresi a párját, akkor jó eséllyel hiányzik belőle az a határozottság és önbizalom, ami hozzásegíti ahhoz, hogy fiú helyett férfinek lehessen nevezni.

Vagy rosszul gondolom, van értelme az internetes társkeresésnek? Ha igen, akkor hol?

Illetve, Budapesten belül tud esetleg valaki olyan helyet, helyeket, eseményeket (nem disco-t és társait!) ahol lehet értelmes emberekkel ismerkedni?

[ Bocsi az összezavarodott 'katyvaszért' és sok kérdésért, csak tényleg nagyon unom már, hogy nem látom a kiutat ebből a helyzetből. ]

2016. júl. 16. 17:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Anita?
2016. júl. 17. 11:45
 22/24 anonim ***** válasza:
Figyu 16-20 éves lány ,aki nem végtelenül ronda és gnóm, és mégse talál pasit magának 4 év alatt ,az piszkosmód válogatós és csak elméleteket gyárt ,hogy ő bezzeg nem az.Csak ilyen ne legyen, olyan ne legyen ,ezt necsinálja ,azt ne csinálja a leendő herceg,aztán végül kijön a sok halmaz közt egy olyan keskeny szelet ami kb a nem létezik kategória. Vagy létezik 3 példányban a másik földrészen.
2016. júl. 17. 11:56
 23/24 A kérdező kommentje:
Fanni vagyok, köszönöm kérdésed. :D
2016. júl. 17. 16:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Fanni, az álmodozó...:D
2016. júl. 17. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!