Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 4 éve szingli vagyok - és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 éve szingli vagyok - és még hány évig leszek?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, jelenleg Budapesten élek, és 4 éve nem volt barátom.

( Igen igen, ilyenkor szokták mondani, hogy 'fiatal vagy te még, ráérsz még', de minden évben ezt mondják, és nem akarom, hogy 30 évesen meg már 'jaj neked már mindegy hagyjad csak'-ra változzon ez a mondat... )

Lehet, hogy túl 'válogatós' vagyok, vagy szimplán velem van a baj, de úgy veszem észre,ha egy számomra új társaságba megyek, hogy minden jó(jól kinéző+értelmes) srácnak van barátnője, a maradéknak pedig nem véletlenül nincs... (vagy nem lennének alkalmasak rá, vagy csak egyéjszakás kalandot szeretnének).

Tehát nálam egyéjszakás kalandok teljesen kihúzva, kapcsolatfüggőség - csak azért jövök össze hogy legyen valakim jellegű dolgok szintén teljesen ki vannak zárva.

Hol ismerkedjek, mit csináljak, hogy végre legyen valakim, akivel kölcsönösen szeretjük egymást?

Az interneten való társkeresést eléggé ... értelmetlennek? látom, mivel szerintem ha egy srác a neten keresi a párját, akkor jó eséllyel hiányzik belőle az a határozottság és önbizalom, ami hozzásegíti ahhoz, hogy fiú helyett férfinek lehessen nevezni.

Vagy rosszul gondolom, van értelme az internetes társkeresésnek? Ha igen, akkor hol?

Illetve, Budapesten belül tud esetleg valaki olyan helyet, helyeket, eseményeket (nem disco-t és társait!) ahol lehet értelmes emberekkel ismerkedni?

[ Bocsi az összezavarodott 'katyvaszért' és sok kérdésért, csak tényleg nagyon unom már, hogy nem látom a kiutat ebből a helyzetből. ]

2016. júl. 16. 17:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Isten ments az ilyen lányoktól..
2016. júl. 16. 19:00
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Inkább szűzként halok meg, mintsem az ilyen típusú lányok szemében legyen 1 a sok ruhadarab "közül".
2016. júl. 16. 19:17
 13/24 anonim ***** válasza:

Nagyon sablonos a gondolkodásod.

Egy, hogy milyen alapon ítélsz meg férfiakat, hogy nem véletlen nincs barátnőjük? Kettő, hogy miért lenne önbizalomhiánya, miért ne lehetne attól határozott, hogy neten ismerkedik? És, ha egy olajfúrótorony kezelőszobájában ül, szerinted kimegy majd a tengerre csónakkal a lány, hogy találkozni tudjon a sráccal? Ezzel csak a fizikai akadályokra céloztam. :) Hagyd abba a Jégcsapkirálynősködést!

2016. júl. 16. 20:15
 14/24 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok, kisvárosban élek, 4 éve nem volt barátnőm! :D

Voltam már neten, volt társaságból jelentkező, illetve lehetőség, de semmi. Valahogy nem, nem tudom miért... Persze az a terület amit elfoglalnék, már valakié...:)

Neten inkább érdektelen és értéktelen emberek vannak, mintsem önbizalomhiánnyal küzdők. Bár...lehet van köztük olyan is.

Szóval nem vagy egyedül, ne aggódj! Átérzem a helyzeted. :D Én mostanság már nem is aggódom, minek. Ha lesz alkalom, megragadom. Ha nem, nem. Nem fogok egy kapcsolat után remegni... több vagyok én ennél...:)

2016. júl. 16. 20:15
 15/24 anonim ***** válasza:

Azok a fránya körlevelek... Én sem küldtem tovább őket.

:D

21f

2016. júl. 16. 20:57
 16/24 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy naivan vártam az értelmes válaszokat egy olyan kérdésre, amit én magam is rettentő rosszul fogalmaztam meg. :)

Én úgy veszem észre, hogy a legtöbb ember nem szenved ebben a "szindrómában".

Nem tudom, hogy az magas lécnek számít-e, hogy valaki olyat keresek, akiben megtalálhatóak az alapvető erények, illetve, akihez emellett még vonzódni is tudok. Nem, nem a szőke herceget várom fehér lovon, és képes vagyok kompromisszumok megkötésére is, ha arra kerül a sor.

Távol álljon tőlem a nagyképűség, illetve egyéb olyan dolgok, mint pl., hogy azt hinném, hogy én vagyok a világ tetején.Sajnálom, ha az írásmódomból az szűrhető le, hogy egy magasabb rendű fajhoz képzelem magam.

#10 neked különösen köszönöm az értelmes hozzászólást, már vártam a hasonlókat. :D

Nem is tudom, hogy válaszolgassak-e tovább, mert teljesen elment az egész egy olyan gondolatmenetemnek a kitárgyalására, amire nem gondoltam. :"D

#13 1. Egy, hogy milyen alapon ítélsz meg férfiakat, hogy nem véletlen nincs barátnőjük?

Nyilván úgy, mint ahogy bárki mást megítélek. Kommunikáció útján. :)

2. Kettő, hogy miért lenne önbizalomhiánya, miért ne lehetne attól határozott, hogy neten ismerkedik?

Úgy gondolom, hogy az internet hatalmas biztonságot ad az embereknek. Nem hinném, hogy ne kellene nagyobb bátorság ahhoz, hogy pl. egy koncerten leszólíts egy lányt, mint ahhoz, hogy ráírj FB-on, vagy bárhol máshol. De szólj rám, ha ez máshogy van. :)

Értem én a fizikai akadályokat, de úgy érzem, hogy a kérdésem nem is igazából azokra vonatkozik, akik távolság/időhiány illetve egyéb ehhez kapcsolódó dolgok miatt ismerkednek az interneten. ( Bár én még mindig amondó vagyok, hogy aki pl. időhiány miatt ismerkedik itt, annak is ugyanúgy kell x mennyiségű időt szánnia rá, hogy itt megismerje az illetőt, illetve, hogy utána konkrét időt töltsön el vele. [Mondjuk ez már megint egy full más kérdés, hogy ki mire-kire mennyi időt szeretne szánni.]

#14 köszi az együttérzést : )

#15 wtf? :D

2016. júl. 16. 21:44
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az túlzás hogy aki neten ismerkedik az határozatlan,van aki azért ott mert igen,de személyes ismerkedésből is lehet szívni,én tavaly személyes a suliban ismertem meg a barátnőm,leszólítottam,8. hónap végén,már totál kicsinált,az hogy milyen az ember nem attól függ hol ismerted meg,ha személyesen megismersz egy rendesnek tünő srácot később még lehet veled később gonosz, a barátnőmmel ezt tapasztaltam.
2016. júl. 16. 21:55
 18/24 anonim ***** válasza:
amúgy nem tudom tanulsz-e valamit, ha igen esetleg fősuli/egyetem? biztosan van pár normális, külsőre is elfogadható arc.
2016. júl. 16. 22:41
 19/24 A kérdező kommentje:
igen, biztos, hogy van, de jelenleg csak dolgozom (sajnos?), de majd hamarosan kiderül, hogy felvesznek-e egyetemre az idén. : )
2016. júl. 16. 23:21
 20/24 anonim ***** válasza:
#14-es vagyok. Nem értem miért kellett lepontozni. Nem tetszik akkor írd meg, ne sunnyogj a háttérből. De ti férfiasabbak vagytok ennél, meg persze királyabbak.
2016. júl. 17. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!