Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves lányoknál/nőknél villan fel a gondolat, hogy ő vajon miért szingli. (Anyuci 40éves pici fia ellenpéldái)?
Megosztó kérdés kerekedik ebből szerintem
Hiszem is meg nem is, hogy valaki meg tud vàltozni, de egy bizonyos kor utàn egyre inkàbb a pàr talàlàsi esélyt csökkentő irànyba.
Sokszor amikor szerelmes az ember nem hisz senkinek de csalódàskor azt mondja bàrcsak figyeltem volna. Szóval egyre többet hallom , hogyha egy làny/nő xxéves koràig nem ment férjhez/nem volt komoly udvarlója vele baj van. Vagy ha többször is elhagytàk eljegyzés utàn akkor annak is oka van. Pl: mélyen vallàsos lànyok, idegbeteg(féltékeny agresszìv) hölgyek.. Tehàt hàny éves kor az amikor elgondolkodtok ès valahol érdekel , hogy ő miért van egyedűl?
Ez emberfüggő, nem korfüggő.
25 leszek, de eddig még mindig egyetlen egy okból voltam szingli, mikor az voltam: azért, mert egyedül akartam lenni.
Akárhányszor ismerkedni volt kedvem, mindig találtam benne partnert, pedig elég válogatós vagyok.
Vannak velem egykorú ismerőseim azonban, akik totál ki vannak bukva, és nem értik, miért szinglik, mikor szépek, okosak, akármi.
Szerintem ez nagyon függ attól, ki mennyire lelkis, és ki mennyire van tisztában magával, kinek mekkora az önbizalma és az önismerete.
Én pontosan tudom, mit akarok, mit tudok nyújtani, mit várok el, milyen értékeim vannak, és a hozzáállásom meglátszik a kisugárzásomon. Rendszerint, ha párt akarok keresni, sokkal több a jelentkező, míg mikor alapból egyedül akarok lenni, nem nagyon jönnek, ez nyilván kifelé is megmutatkozik valamilyen formában. Ha másban nem, akkor abban, hogy távolságtartóbb vagyok.
"szerintem ilyen 28-30 eves korban akinek meg nem volt komoly kapcsolata azzal lehet valami baj igen. lehet lepontozni :)"
Senkivel nincs semmi baj mindenki maga dönt a saját életéről és nem mindenki kapcsolat függő.
Bár már egyesek szerint ez kötelező mert ha valaki nem az akkor nyomják a homokos antiszoc.... szövegeket.
Nekem pl van saját lakásom minden ok és semmi pénzért nem élnék senkivel. Szal nekem ez nem kényszer hanem én akartam így. Ja és még vagyunk így egy páran.
27 F
Aki úgy döntött egyedűl akar lenni milyen okból??
Vénlàny szó szerintem negatìv szó. "Nem tudott férjhez menni" - olyan mintha valami alapvető dologhoz nem értene alapvető képesség hiànya lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!