Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Túró vagy, de az igényed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Túró vagy, de az igényed kaviár. " mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Tehát ezt úgy kell érteni, hogy klasszisokkal többet vársz el, mint amit nyújtani tudsz, értve ezt belsőre és külsőre egyaránt.

A mondat egy yt-s férfitől származik, aki frappánsan fogalmazta meg a jelenséget.

Mit gondoltok az irreális igényekről?

Miért akarják sokan azt a szintet, amit ők maguk sem tudnak nyújtani?

Miért nem reálisan keresnek párt az ilyen emberek?

2018. júl. 22. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert a párkeresés nem realitáson és szinteken alapszik!

Van aki jobban szereti a túrót, mint a kaviárt.

2018. júl. 22. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pl. ééén!!! Túrós palacsinta 4ever!!!
2018. júl. 22. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azok az emberek, akiknek van önbizalmuk, és értékesnek tartják magukat, azok mindig jobb párt találnak, mint az önbizalomhiányosak. És az önbizalom nem egyenlő a nagyképűséggel. Én soha nem olyan férfit kerestem, aki azt tudja nyújtani, amit én, hanem olyat, akinek valamiért bejövök. Míg egy vékony, törékeny, aranyos lány vonzó, addig egy ugyanilyen tulajdonságokkal rendelkező férfi nem. Egy 38 éves, határozott, egzisztenciával rendelkező férfi vonzó, de egy ugyanilyen nő sokaknak nem.
2018. júl. 22. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első megadta a tökéletes választ. Azt még csak-csak megértem, ha valaki a megjelenésük előnyössége szerint rangsorolni tudja az embereket, de most komolyan: személyiség tekintetében mégis ki számít "minőséginek"? Ez annyira relatív, hogy nem igaz.
2018. júl. 22. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:
12%

#1 alapján rossz volt a párhuzam.

A túrót sokan szeretik, nem való oda. Valami gusztustalanság kellett volna oda, mint csiganyál, gőzölgő szar vagy ilyesmi.

2018. júl. 22. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
A "túrós rudit" is sokan szeretik, a szekszben a kaviár meg mást jelent. :D
2018. júl. 22. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent a szexben a kaviár?
2018. júl. 23. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Pfujjj halikra, kell a rádai rossz sebnek. Éljen soká a túros csusza meg a palacsinta.

Attól h valami drága még nem biztos h jó is.

2018. júl. 23. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!