Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről?
Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok,most vagyok túl egy 6 éves kapcsolaton. Többen próbálkoznak nálam de azt vettem észre aki egyedülálló pasi az általába elég gáz(igénytelen,munkanélküli,kujon...)ezért nemnagyon kell senkinek. Viszont bepróbálkozott olyan is aki házas de nem jó a kapcsolata. Beszélgettünk sokat és aztmondta velem komoly kapcsolatot szeretne és nekem is szimpatikus minden téren. Lassan 1 éve próbálkozik nálam de nem engedtem még semmit. Azt várom,hogy legyen egyedülálló váljon el. De ő aztmondja szeretne velem randizni és az erőt adna neki a váláshoz,hogy tudja,hogy kiért válna el... Csak én se akarok ribi lenni...pedig elég rendesen izzik köztünk a levegő.2016. júl. 30. 13:34
1/12 anonim válasza:
Csak dugopajtinak kellesz. Nem fog elválni.
2/12 A kérdező kommentje:
Azok nem próbálkoznak 1 évig szerintem.
2016. júl. 30. 13:43
3/12 Blade Bone válasza:
Szerintem se kamuzik, de talán fontosabb kérdés, hogy te biztosan akarod e?
4/12 rrrrrreennnnn válasza:
Még kettőig is:)))!!!
Jah,ha annyira rossz lenne a kapcsolata,már lépett volna. Saját maga miatt! Hisz ki akar szenvedni a párja mellett?...
5/12 anonim válasza:
Tipikus női logika...
Egyedülálló= szingli szerencsétlen nyomi, aki senkinek se kell, igénytelen munkanélküli, kujon...
Kapcsolatban van= Milyen szimpatikus, micsoda férfi, na meg már van nője, szóval vonzó.
(Nem azért írom mert baj lenne, vagy egyszerűen ilyenek vagytok ti nők, csak tényleg érdekes, hogy miért van ez így. )
6/12 anonim válasza:
Szerintem feküdj le vele mielőbb, ha szerencséd van lesz egy jó numerad, és megnyugszik a lelked is.
Egy rutinos csábesz, több csalit is logat akár éveken át is. Például volt, hogy valaki majd 5 éven át volt kedves a cukrász csajjal, de meglett..., sokadiknak, idővel.
7/12 anonim válasza:
Nem hinnék neki. Tipikusan az a férfi, aki nem mer robbantani és nem is fog. Ha annyira rossz a házassága, akkor mégis mire vár? Miért nem válik el?
8/12 A kérdező kommentje:
Igazából csak a munkakapcsolatba szoktunk találkozni 10 15 perceket tudtunk beszélni. Ő annyit szeretne,hogy találkozzunk valahol nyugodt körülmények között tudjunk beszélni. Bár egyszer azt írta smsben,hogy amikor utoljára találkoztunk legszívesebben magához húzott volna és megcsókolt volna. Szerintem szerelmes belém.
2016. júl. 30. 15:48
10/12 anonim válasza:
A barátnőmmel ugyanezt játszodta el egy másik pasi. 5 évig voltunk együtt, mint kiderült egy kolléga majdnem 1 éven át udvarolt neki, majd pedig beadta a derekát, kétszer lefeküdtek. Kiderült, mivel más lett a viselkedése, szakítottunk, szaladt a pasi után aki pedig szépen lekoppintotta. Összeségében szerintem megérdemelte, mert nem a hátam mögött kellett volna ezt így megtennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!