Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Én(lány) és a fiú főiskolások vagyunk. Itt ismertük meg egymást. Az elején még különösebben nem érdekelt a srác, mert nem pasizni jöttem és az időmbe se fér bele egy kapcsolat(munka+suli és magamra is alig jut idő). Egyszer elmentünk a helyi fürdőbe és ott azért már éreztem rajta, hogy tetszem neki. Kb. úgy nézett rám mint egy földi istenségre.

Aztán történt egy félreértés. Az egyik tárggyal volt egy kis gond(állítólag hazaküldtem mindenkit az óráról, pedig alig beszélek a csoporttársaimmal. Csak a kötelező sulis dolgok miatt a legtöbbel, de ez már sose fog kiderülni, de ez az általános elv, hogy hazaküldtem mindenkit). Emiatt eléggé berágott rám a srác és került is, meg nem is szólt hozzám hetekig.

Nemrég pedig hívott ismét fürdeni. Nem is értettem, hogy mi történt vele, de azért elmentem. És megcsókolt, kézen fogva jöttünk stb. Összességében is más volt felém a hozzáállása. Azt mondta, hogy ne reklámozzam ezt.

Én már nagyon nehezen igazodok ki a pasikon, kb úgy vagyok vele, hogy aki udvarol az d*gni akar.

Őszintén szólva a korábbi félreértés miatt, ahogy nekem támadt verbálisan az olyan törést okozott bennem, hogy képtelen lennék vele összejönni. Plusz nem is akarok jelenleg kapcsolatot és az időmbe se fér bele(ahogy neki se. Mesélte, hogy sokszor tanulni sincs ideje).

Nyilván vele is megbeszélem ezt, hogy milyen szándékai vannak, de külső szemlélő véleményére is kíváncsi vagyok, hogy ti mit tanácsoltok.

2016. jan. 5. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért hagytad,hogy megcsókoljon?
2016. jan. 5. 19:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt én se tudom. Utólag jutott eszembe elgondolkodni ezen mélyebben, hogy lehet nem jó ötlet.
2016. jan. 5. 19:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg volt a szorgalmi időszak végén egy beszélgetésünk. Írtam neki, hogy nem tudom mit csinálok ha vége ennek a hétnek(sok zh volt és 1-2 előrehozott vizsga) erre azt válaszolta, hogy szeretkezünk egyet..
2016. jan. 5. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:

"Azt mondta, hogy ne reklámozzam ezt. "

Ne menj vele többet sehova.

2016. jan. 5. 20:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Ennyire gáznak érzitek? Mondjuk ha az ösztöneimre hallgatok én is hanyagolnám.
2016. jan. 5. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Dugni akar.
2016. jan. 8. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!