Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről?
Szerelmes vagyok a legjobb brátomba. Ezt ő nem tudta, de azután, hogy egy alkalommal részegen azt mondta, hogy szerelmes belém, pár héttel később - mikor kiderült, hogy el kell költöznie - elmondtam neki, hogy megpróbálhatnánk együtt. Azt mondta, hogy nem, ne legyen semmi. Szóval, anyagi okok miatt elköltözött elég messze.
Rövid alatt lett ott egy barátnője. A lányt ismeri pár éve, néha randiztak, de semmi komoly nem votl soha, max 1-2 csók, rgy éve nem is beszéltek. Kérdeztem, hogy akkor most nagy-e a szerelem köztük,azt mondta, nem szerelmes belé, de elrendezte magában a dolgokat és így tűnt jónak. Az anyagi gondjai miatt egyébként munkát keres, és érdekes módon legvégső esetben pont ott számít munkára,ahol az új barátnője van.
Amúgy továbbra is beszélünk sokat és találkozni is szeretne velem
Érdemes várni, vagy hagyjam a francba?
23 l 25 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!