Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utálják itt ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják itt ennyire a gyermekes anyukákat, tényleg olyan rossz emberek lennének?

Figyelt kérdés

Utóbbi időben több gyerekes anyuka kérdés volt ezen a fórumon és meglepő módon a hozzászólók szinte majdnem mind negatívan állították be őket, hogy csak apukát keresnek, eltartót keresnek, a gyengébb szintű férfiakra utaznak, mintha valami számító érzelemmentes nők lennének a gyerekes anyukák. Teljesen úgy lett beállítva, valóban Ilyenek ezek a nők?

Pl egy hozzászól

"

A szexpiaci értékük a béka segge alatt van,ezért sokkal könnyebben megkaphatók. Sokuk teljes anyagi válságban van mert egyedül kell eltartani a pulyákat meg fizetni a rezsit ,közben dolgozni és ide oda hurcolászni a kölköket ami arra készteti őket ,hogy két kézzel kapjanak egy akár gyengén kereső, de munkaképes ,adakozó hajlamú férfi után is mert legalább fizikai segítséget tud nyújtani nekik, no meg kipókhálozza rég nem látogatott odvaikat :D"

2018. júl. 22. 06:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

#19 Nekem egy hozzád hasonló (marmint amiket leírtál) nővel volt dolgom nem túl rég. Attól, hogy fiatalabb vagyok nála (14 évvel) szeretett volna kapcsolatot velem, de az utolsó pillanatban valahogy mindkettőnknek az volt az érzése, hogy inkább ne próbáljuk meg. Itt sem anyagi, illetve pótapa vonzata volt a történetnek, csak szimpla szerelem.

Sokan azt hiszik, hogy az egyedülálló gyerekes anyukák f**z hiányosak és bárki jó nekik. Ez így van, de kiemelném, hogy csak annál a rétegnél akik jó körülményből a rosszba csöppentek. Akik maradtak jó körülményben, ugyan úgy megválogathatják kivel akarnak együtt lenni és kivel nem.

2018. júl. 22. 10:14
 22/29 anonim ***** válasza:
10%

Jó válogatást és hosszú, boldog, magányos éveket kívánok az ilyen nőknek. :)

Mindegyik valami súlyos lelki defekttől szenved, ezért váltak el tőlük és ezért nem is kapkodnak utánuk. :) F

2018. júl. 22. 11:32
 23/29 anonim ***** válasza:
28%
Azért utálják őket, mert mindegyik szentül meg van róla győződve, hogy ők csúcskategóriás nők, akik után 2-3 zabigyerekkel a hónuk alatt is kapkodni fognak a dúsgazdag, kockahasú, na és persze gyermektelen férfiak. Egyik sem vallaná be, hogy elcseszte az életét a szar házasságával, és a felelőtlen gyerekpotyogtatással. Várják a szőke herceget (aki választhat gyermektelen, feszes testű, nem elhasznált, vonzó nőket is), de természetesen a szőke herceg a mások által megunt, szüléstől kitágult, gátmetszett szuperanyut fogja választani. Ja, persze, max itt a gyakorin...
2018. júl. 22. 11:47
 24/29 anonim ***** válasza:
91%

Szánalmasak az ilyen emberek,mint az utolsó két hozzászóló. Nem gondolom hogy rosszul választottam abból a szempontból, hogy bizonyos dolgokat nem lehetett előre látni. Ha előre láttam volna meggondoltam volna-talán, mert szerelmes voltam, és a szerelem hajlamos elhitetni az emberrel, hogy minden probléma megoldható.

Viszont, ha nem lettünk volna együtt, nem született volna meg az a csodálatos gyerek, akinek most az édesanyja lehetek. Dehogyis volt rossz döntés, vagy hiábavaló a házasságom. Tanultam belőle, magamról is, az emberi kapcsolatokról is, a férfiakról is.

Nem vagyok top kategóriás nő, le is írtam, hogy átlagos vagyok. Az elvárásaim főként belsőre vonatkoznak, és úgy érzem, erre jogom van, hiszen anyukaként nem is jöhetnék össze egy olyan prosztóval mint a fenti kedves hozzászóló. És nem várok el többet, mint amit én adok, de azt igen. Nem értem az ezzel kapcsolatos megkeseredett komennteket olyan férfiaktól akiknek úgysem kellene gyerekes anyuka :-)

Nem tartom magam kibírhatatlannak sem, ha az lettem volna engem hagytak volna ott és nem fordítva. Érdekes, ha egy nő elválik, akkor biztosan ő a kibírhatatlan, ezért hagyták ott, még véletlenül sem merül fel, hogy a férj volt az, ha mégis akkor is a nő a hibás, minek ment hozzá, igaz?Annyira látszik a válaszokon, (nemcsak ennél a kérdésnél, hanem szinte mindenhol) hogy az emberek fejében él egy bizonyos kép dolgokról (házasság, válás, megcsalás stb) és akkor szerinte minden csak úgy történhet ahogy a fejében élő kép van. Na, például ilyen szűk látókörű emberekkel sosem tudtam mit kezdeni. Szerencsére nem is kell. Sok jó és értelmes ember van, őrájuk kell koncentrálni. Szerencsére tele vagyok ilyen barátokkal, ismerősökkel, tehát van bennem remény erre vonatkozólag.

A "szexpiaci érték" kifejezés pedig azon túl, hogy degradáló, semmit sem jelent. Szexet annyit kaphatnék amennyit nem szégyellek, a párkapcsolat a nehezebb dolog. De ezt nem panaszkodásból írom, csak tényként.

2018. júl. 22. 12:12
 25/29 anonim ***** válasza:
Nekem egyszerűen kívül esnek az érdeklődési területemen.
2018. júl. 22. 12:14
 26/29 anonim ***** válasza:

#22,#23

Vagy pszichopaták, vagy unatkozó tinik.

Ha betegek, akkor érdemes nagy ívben kerülni.

Ha unatkozó tinik, akkor majd meg változnak, amikor megtalálják "A nőt"

2018. júl. 22. 16:03
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem utálom őket, csak nincs az az ég, hogy gyerekessel kezdjek, mert nem akarok sohasem gyereket.
2018. júl. 22. 20:03
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

#27 Az annyira smegható, amikor valaki rájön, hogy Ő selejt és semmiképpen nem érdemes a génjeit továbbörökíteni.

Gratulálok a felismeréshez és kitartást kívánok hozzá!

2018. júl. 22. 21:38
 29/29 anonim ***** válasza:

27: Ezzel így nincsen semmi baj. Én sosem szóltam le azokat akik nem akarnak gyereket vagy nem jönnének össze gyerekes nővel/férfivel.

De ezek a degradáló szövegek amik itt mennek, ezek annyira gusztustalanok és éretlenek, hogy innentől még csak nem is lehet őket értelmes embernek tekinteni.

2018. júl. 23. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!