Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért utálják itt ennyire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják itt ennyire a gyermekes anyukákat, tényleg olyan rossz emberek lennének?

Figyelt kérdés

Utóbbi időben több gyerekes anyuka kérdés volt ezen a fórumon és meglepő módon a hozzászólók szinte majdnem mind negatívan állították be őket, hogy csak apukát keresnek, eltartót keresnek, a gyengébb szintű férfiakra utaznak, mintha valami számító érzelemmentes nők lennének a gyerekes anyukák. Teljesen úgy lett beállítva, valóban Ilyenek ezek a nők?

Pl egy hozzászól

"

A szexpiaci értékük a béka segge alatt van,ezért sokkal könnyebben megkaphatók. Sokuk teljes anyagi válságban van mert egyedül kell eltartani a pulyákat meg fizetni a rezsit ,közben dolgozni és ide oda hurcolászni a kölköket ami arra készteti őket ,hogy két kézzel kapjanak egy akár gyengén kereső, de munkaképes ,adakozó hajlamú férfi után is mert legalább fizikai segítséget tud nyújtani nekik, no meg kipókhálozza rég nem látogatott odvaikat :D"

2018. júl. 22. 06:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%

#6 undorito minden sorod, tudatlan es sekelyes vagy. Ilyenkor bele kellene gondolni h minden no, aki eletet ad, atel egy ilyen periodust azert h mi itt lehessunk.

Tobbiek: nem minden nonek alakul ugy a sorsa gyermekvallalas utan ahogyan eltervezte, tortenjen az elvalas sajat hibajabol v felrelepesbol, de ha valaki ertelmes, tanult, ertekes no, aki tarsat es partnert keres, az nem feltetlenul ad lejjebb a szinvonalbol es nem feltetlenul marad egyedul. O egy nö aki mellesleg edesanya is. Ha csak edesanyakent tekint magara, azzal valoban nincs mit kezdeni.

En ugy ereztem h a kiirasban jellemzett kompromisszumra semmi szuksegem, ha jon olyan, akivel kolcsonos a szeretet es a tisztelet, beengedem az eletembe,ha nem sikerul, ugysem kell szex nelkul elpusztulnom.

Valoban volt egy idoszak amikor mindenemet eladtam h enni tudjunk es valoban a parom "felemelt" magahoz bennunket,de mara a korabbi fizetesem 3x-osat keresem (korabban is diplomas fizum volt), tovabbi 2 idegennyelvet beszelek, nagyon szeretem a volegenyemet es azert vagyok vele mert vele jo. Minden ertelemben. Voltak masok is, akik elfogadtak volna csomagban, de en vele erzem teljesnek az eletemet/eletunket.

A pokhalozas meg egy vicc:))))

Teljesen ertheto h nem minden ferfi tud mit kezdeni egy ilyen helyzetben levo novel, de veluk nem egymast keressuk, ennyi.

2018. júl. 22. 08:24
 12/29 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom kihogyvan vele de rajtam pl abszolút nem látszik h szültem.. Nincsenek striák nem híztam meg (52kg vok) és nem lettem tágabb se ott lent.. Van párom de ha nem lenne akkoris eltudnam magam tartani szóval ugyanúgy válogathat a pasik között mint akinek nincs gyereke. A valóságban sokkal több pasi az elfogadobb ilyen téren mint aki nem.. 27N
2018. júl. 22. 08:28
 13/29 anonim ***** válasza:
82%

Nem vele van a probléma. Nekem volt ilyen kapcsolatom. És minél kisebb a gyerek annál jobb, persze nem csecsemő.

Itt a gyári apukával volt a probléma nekem. De ez hosszú story....

Nyílván az ember alapjáraton egyedülálló barátnőt barátot keres. De ha azzal nővel semmi gond nincs leszámítva, hogy gyermeke van, akkor lehet, hogy az ember belevág.

Tény az sem mindegy milyen jófej az a kicsi, nekem jó kapcsolatom volt vele, de a gyári apa káosz volt.

2018. júl. 22. 08:49
 14/29 anonim ***** válasza:
88%

Általánosítson alapuló baromság...

Rengeteg nőnek van a gyerek mellett karrierje és stabil anyagi helyzete. Sok helyen segítségre sincs szüksége, mivel a nagyszülők kezük lábukat törik, csak unokázhassanak.

Az biztos viszont, hogy pár keresésnél be fog kerülni a pakliba a családcentrikusság.

Másik téma. Néhányan oda meg visszavannak, hogy nem nevelnék más gyerekét. Ezt a mentalitást sose értettem.

Anyádat, apádat a testvéredet és a gyerekedet se választottad, hanem kaptad.

Az hogy a gyermekednek te vagy biológiai apja, vagy valaki más SZÁMOMRA semmi jelentősége nincsen. Ha vele egy életközösségbe élek éveken át, akkor ugyan úgy tudom szeretni mint a vérszerinti családomat.

Van az a csodálatos nő, akit ellehet fogadni a gyermekével együtt, és aki ezt csuklóból elutasítja az egy korlátolt barom!

2018. júl. 22. 08:54
 15/29 anonim ***** válasza:
2%

Azért a gyíkot szeretik lejáratni h ,ide csak ilyen meg olyan ember jár fel.Én és sokan mások is véletlenül csöppentem ide azt itt ragadtam hébe hóba.De ez most mind1 a lényeg h mivel anonim kevésbé takargatják az emberek a valódi gondolatukat érzelmeiket.A másik h interneten vagy!Azért tudni kéne már helyén kezelni a dolgot a NET = VALÓ ÉLET.Sokan át se gondolják elég alaposan csak hirtelen az érzelmeknek hagyja h átvegyék az irányítást és az első gondolatot ki írja.

Tehát utálni senki sem utál ,főleg h ha mész a városba vagy bárhova akkor nincs rád írva h egyedülálló.

Ha felmész neten társat keresni...akkor a fenti leírást olvasd végig még1x.Az emberek egy része ha megtudja h egyedül álló gyerekes anyuka egyből az ugrik be h egy ordas kva volt.Ami soxor igaz is.Találkoztam párral és a gyerek változtatta meg,illetve a rossz házassága mert h akikkel én találkoztam egyből házasodot családot akart és leszámolni az eddigi életével.

2azért ha fiatal vagy és fiatal pasit szeretnél még az sem biztos h az illető készen áll rá ,h legyen gyereke..oké h vér szerint nem az ő vé de a gyerek ő rá ,és a kapcsolatotokra is ki fog hatni...ő egy gyerek nem egy tárgy h fogod és kikapcsolod mikor nem kell.vagy lenémítod stb.Egyszerü példa elmennétek nyaralni de a gyerek baromi beteg lett vagy lett valami balesete...na a nyaralásnak lőttek mert ugye azt senki se várná el h menjünk bulizzunk nyaraljunk a gyereket meg meglessük ha vissza jöttünk.

3;A gyereket tudnia kell kezelnie.Nem az ő gyereke tehát sokkal nehezebb lesz a tekintélyét megszerezni,illetve még mellette a "barátja is lenni".Ha a gyereknek nem szimpatikus simán ki golyózza.Mert úgye hosszú távú komoly kapcsolatban olyan nincs h nem neveli a kapcsolat migráns is a gyerkőcöt.Ami még jó is mert így nem lesz egy csonka családos gyerek,hanem "normális meghit családot kap".És lesz egy normális apa képe.

és akkor még ott van a nem gyerekes nőktől kapot sérelmek,rémhírek róluk..amik rád hatványozottan veszélyforrás.

4;haverok és a család...Na nekik sem lesz egyszerű bemutatni,meg közölni velük a szitut h srácok mostantól nem iszok mert nem mehetek haza részegen a "gyerek miatt".Itt nem arra gondolok h a nő tiltja de nem hiszem h a gyereknek részeges szülőket kéne látnia.Meg kicsapongó életet.

szóval egyszerűbb kerülni őket.

Bcs ha hosszú voltam és még így is sok sok mindent kihagytam.

2018. júl. 22. 09:05
 16/29 anonim ***** válasza:

Azért ne legyen 19 évesen anyuka már, mert az alacsony inteligenciára utalhat. Vagy felelőtlenségre. De viszont ha megnézzük másik irányból is a dolgokat, akkor lehet hogy csak véletlen volt. És nem bírta elvetetni a magzatot. Ha ez van, akkor viszont tisztelem azt a 19 éves anyukát.

Tehát a multja árulkodik arról milyen ember. Nem az hogy van gyereke.

2018. júl. 22. 09:27
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy "szexpiaci érték"? Kikérem magamnak! Én egy érző ember vagyok, nem egy árucikk!
2018. júl. 22. 09:28
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

"A szexpiaci értékük a béka segge alatt van"

Az értelmiségi kommentelőtől szeretném megkérdezni, hogy az édesanyjának a szexpiaci értékét mennyire taksálná?

2018. júl. 22. 09:37
 19/29 anonim ***** válasza:
95%

Én például remekül "eltartom" magunkat a lányommal, van egy saját, hitelmentes lakásom, átlagos bérem, exem fizet gyerektartást. Senkire nem szorulok rá. Nem lennék együtt valakivel csak azért hogy "eltartson" mert nem kell, vagy hogy "apukája legyen a gyerekemnek" az sem kell.

Azt meg pláne el lehet felejteni, hogy a macsó pasi teherbe ejtett és most már bárki jó, nagy francokat. Házas voltam, szerettük egymást, nem működött a dolog, kihűlt. Átlagos pasi volt én meg átlagos nő vagyok. Maradhattam volna a langyos kakiban, de nem tettem. Nem azért váltam el, hogy kalandozzak, hanem hogy esélyt adjak mindkettőnknek arra, hogy boldog legyen valaki mással.

Ami hiányzik, az a társ és az intimitás. De ezt hiába magyaráznám itt. És nyilván nem vagyok könnyen kapható, ha az lennék, már lenne valaki. Volt jelentkező. De nem azért jöttem ki egy megromlott kapcsolatból, hogy mással dagonyázzak a langyos vízben. Nem adom alább a minőségi kapcsolatnál (és nem, ezek nem anyagiak stb) vagy akkor jó egyedül.

2018. júl. 22. 09:53
 20/29 anonim ***** válasza:
Néhányan milyen undorítóan nyilatkoznak... :O Bezzeg ha egy Sarka Kata kaliberű anyukáról lenne szó, mentem eldobnák a nagy öntudatukat a kedves férfiak... :D Szánalom...
2018. júl. 22. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!