Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik nőknél, tudtok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik nőknél, tudtok olyan rossz tulajdonságot amivel annnyira nem lesz kelendő mint a férfiaknál az anyuka pici fia tutyi mutyi jellem?

Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Csúnyaság.

Ezt nőként mondom.

A pasik csak a szép nőket veszik észre...

2018. jún. 28. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanúgy van anyuci pici lánya is.

Nagybátyám felesége, amíg élt az anyja, ebédet se főzött, egész álló nap nála volt. Természetesen a gyerekeiket is csak ők foghatták meg, még akkor is, mikor nálunk laktak.

Talán ez a párja annak, amit írtál.

2018. jún. 28. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Lányként mondom, ha valaki így beszél:

Cukcsi

Szercsi

Lávcsi

Még a ge*i meg társai is elfogadottabbak.

2018. jún. 28. 10:09
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

30asok vagyunk, azok a barátnőim vannak egyedül, akik karriert építenek, nagyon önállóak. Ez sok pasit elriaszt. Pl az egyikük többször is kezdeményezett, randira hívott srácokat, de nem járt sikerrel, pedig vékony, csinos, széparcú, okos, kedves lány. A másikat otthagyta a pasija azzal az indokkal, hogy túl önálló és a pasi nem érzi, hogy bármiben is szüksége lenne rá. A harmadik külföldön dolgozik és mindig azon megy a vita, hogy neki több a fizetése mint a pasiknak és már többször is szakítottak vele ezért.

Öreg pasit nem akarnak, a korukbeliekkel meg ez van.

Az ilyen apu-anyu kicsi lánya típusú osztálytársaink már házasok, gyerekeik vannak.

2018. jún. 28. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
A hétköznapi öltözetű (farmer+póló vagy farmer+pulcsi) nők nagyon nem népszerűek a pasiknál, bármilyen műveltek, ügyesek a hétköznapokban és szorgalmasak az ágyban :) 32N
2018. jún. 28. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Ha egy nő nem vékony
2018. jún. 28. 11:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen a karrierista "törtető" nők (és nem rossz értelemben írom), de ezek a nők bizony túl önállóak, túl csak a saját eszük után mennek úgy a munkában mint a magánéletben és ez nem kompatibilis a társas élettel. Persze van kivétel itt is. De nem arról van szó szerintem, hogy a férfiak félnek ezektől a nőktől mint ezt sokan állítják, legalábbis nekem nem ez a bajom velük, inkább a kompromisszum képtelenségük, az, hogy egy kapcsolat az csupa kompromisszum és nekem lehetetlen egy olyan emberrel élnem aki nélkülem eldönt, eltervez dolgokat aztán elvárja, hogy ezeket én is fogadjam el stb. Vagyis többségük akikkel találkoztam túl vezető típus volt, viszont nekem nem főnök kell egy kapcsolatban hanem társ. Ezeknél a nőknél viszont idővel gyakran előjön az, hogy ha nem az ő elképzelésük valósul meg akkor kibírhatatlanok. És ezen nem változtat az sem ha az az elképzelés éppenséggel nem rossz. Csak az ember megunja, hogy mindig idomulni kell a másik akaratához, nem érzi magát egyenlő félnek ilyen kapcsolatban és inkább kiutat talál belőle.

Aki viszont a karrierista létet nem viszi bele a kapcsolatba azzal nagyon is együtt tudnák élni. Biztos van ilyen is, csak én még nem találkoztam vele.

2018. jún. 28. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
ha borzalmas az ágyban, ha fekszik mint egy deszka és csak várja hogy neki jó legyen.
2018. jún. 28. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha szórakozik velem... szemez, megérint, aztán amikor ketded bekeélni magad "nem ér rá"
2018. jún. 28. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:

A csúnyaság és a kövérség.

25f

2018. jún. 28. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!