Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért kezdik ledegradàlni a nő külsejét miutàn a nő finoman visszautasította őket?
Biztos nem egyedi a probléma és velem sem az első eset.
Volt olyan fèrfi akivel kultúràltan el tudtunk vàllni,de ez a ritkàbb eset.Bunkò dolognak tartom és lassan kezd is elmenni a kedvem az ismerkedéstől.
Én arra gondolok hogy a cinizmus és az agresszív magatartàs mellett pàrhuzamot lehet vonni a túlzott egoizmussal és elferdült önértékeléssel.(Őket nem utasíthatja vissza senki,mi nők vagyunk azok akik túl sokat gondolunk magunkról)
24/N
Ugyanazért, amiért egy ugyanilyen helyzetben a csajszi alázza meg a pasit.
De most komolyan: nektek fizetnek, hogy ilyen felesleges dolgokon filózzatok?
Egyszerű.
Ezzel kompenzálja a kis lelki sérülését. Könnyebben túlteszi magát rajtad, ha beléd rúg egyet (ami általában nem is igaz). Ilyenkor az ő fejükben ők jönnek kis nyertesen a helyzetből, hisz "ők nem is akartak tőled semmit, mert csúnya vagy".
Ez a nőknél is ugyanúgy megvan egyébként és nem csak ismerkedésnél.
Kapcsolatban élőknél ha szakítanak, akkor a 'sértett fél' alacsony intelligenciával párosulva viszonylag gyakran ellövi a "sosem szerettelek" vagy "soha nem volt jó a szex" szövegeket. Ezzel mentve a kis önbecsülését.
Szánalmas, ne törődj vele.
Ez egyébként nőkkel is előfordul. Direkt megutál, csak h könnyebben menjen a "szakítás". Nemrég volt egy rövidebb kapcsolatom, talán nem is nevezhető annak (kb2hónap) Én akartam volna folytatni, ő viszont bizonytalan volt, folyamatosan a hibáimat kereste, amit korábban pozitívnak látott bennem, azt már negatívumként értelmezte. Szinte szándékosan egy egy elejtett félmondatomat is megjegyezte és később kiemelte negatív dologként, miközben a teljes mondat egész mást takart, de ő ezt már nem vette figyelembe...
Sorolhatnám...
Van aki ezzel védekezik, erősíti meg a döntései helyességét, vagy épp taszít el magától.
Ez mind2 nemre jellemző sajnos. Szerintem gyenge jellemet takar.
#4 szinte egy az egyben ugyanez, bár engem 1 hónap után dobott.
Aztán "jaaaj bocsánat, hiányzol, olyan jó veled, de szemét a bnv-s menő gyerek aki előadta, hogy minden az övé, és milyen sikeres, közben anyu-apu fizeti, a gázolajat is velem veteti bele..." dugás, találkozás, de csak barát extrákkal, mert nem vagyok neki elég "menő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!