Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti még foglalkoznátok olyan lánnyal aki háromszor is visszautasította a randira hívást?
Aki elsőre visszautasította pót ajánlat nélkül, már azzal se.
31/f
Első randit utasít vissza? Vagy későbbit?
Ha elsőt akkor nem foglalkoznék vele, ha későbbi randikat akkor az indoklást is le kéne írni, mert különben kitudja. Nekem az exemnél volt az, hogy 4 hétig le kellett mondanom minden randinkat egyszerűen, mert tanulnom kellett, esküvőre voltam hivatalos, de ő kitartó volt. 1 évig együtt is voltunk utána.
Szóval nem minden helyzetben mondanám, hogy ott kell hagyni, de azért van az amire már azt mondom, hogy baxa meg
Lehetne világosabb és ez a baj, hogy a mai világban mindenki csak kertel mindenről, de senki nem meri kimondani az igazságot. Mint például "Figyelj, nem szeretnék veled randizni, maradjuk csak barátok" vagy valami ilyesmi. Egy olyan mondat amiben konkrétan szerepel az, hogy nem akar az embertől semmit. Ennyi lenne.
Igen, az első randiról van szó.
Pont az mérgesít engem is, hogy nem mondja egyszerűen, hogy NEM, csak a hülye kifogásokkal jön.
Max ketszer hívnam el, harmadjara mar nem. Barmi közbejöhet nekem meg neki is. Ha akar ugy is eljön elsöre.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!